Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Χωρίς έξτρα μέτρα και μόνο με μάσκα οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

Χωρίς έξτρα μέτρα και μόνο με μάσκα οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

arelasi scaled e1647621527880

Με απλή σύσταση για χρήση μάσκας θα τελεστούν φέτος οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου – Τι πρέπει να κάνουν όσοι παρελάσουν.

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας συστήνει μάσκες για όσους παρακολουθήσουν τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και αποστάσεις για όσους μετέχουν σε αυτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.

Επομένως, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της παρέλασης αλλά και της αποχώρησης, θα πρέπει οι πολίτες να φορούν μάσκα εφόσον υπάρχει συνωστισμός σε αντίθεση όμως με τους παρελαύνοντες, οι οποίοι υποχρεούνται να διατηρούν αποστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…