Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Basket League: Πολλές διακρίσεις παρά την ήττα

Basket League: Πολλές διακρίσεις παρά την ήττα

basket league

Σον Μίλερ ήταν ο κορυφαίος του Κολοσσού H Hotels. Πέραν των 17 πόντων και των εννιά ριμπάουντ, είχε έξι ασίστ που είναι η μεγαλύτερη επίδοση από παίκτη ρακέτας στην ιστορία της ομάδας στη Stoiximan Basket League. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των πέντε ασίστ που είχε ο Δημήτρης Μαυροειδής στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα στη σεζόν 2018-19.

 

*Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είχε 2/2 τρίποντα και με αυτά έφτασε και ξεπέρασε τα 250 εύστοχα σε 457 παιχνίδια στη Basket League. Έχει πλέον 251/772 (32,51%).

 

Ο διεθνής γκαρντ παράλληλα έγινε ο 25ος παίκτης που έφτασε τα 40 παιχνίδια με τον Κολοσσό H Hotels στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Μέσα από την 40ή εμφάνιση του εξάλλου, έγινε ο 23ος στην ιστορία των Ρόδιων με 100+ αμυντικά ριμπάουντ.

 

*Ο Στέφαν Ποτ έμεινε για πρώτη φορά χωρίς ασίστ, μετά από ένα σερί 17 αγώνων με τουλάχιστον μία.

 

*Σε ομαδικό επίπεδο ο Κολοσσός H Hotels «χτύπησε» από μέση και κοντινή απόσταση τελειώνοντας το παιχνίδι με 30 εύστοχα δίποντα και ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League αφού τόσα είχε και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ματς της 9ης αγωνιστικής με το Λαύριο Megabolt.

 

Η ομάδα της Ρόδου σημείωσε ρεκόρ τριών χρόνων αφού είχε 30 εύστοχα δίποντα και στις 20 Οκτωβρίου 2018 στο εντός έδρας ματς με την Κύμη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός Ρόδου: Σοκ με Καμαριανό (pic)

Σοβαρός τραυματισμός για τον Νίκο Καμαριανό Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Νίκος Καμαριανός λί…