Κεντρική Γυναίκες Ασπασία Καλαμπάκου στο ΕΟΚ Web Radio: «Θεώρησα ότι για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΣ»

Ασπασία Καλαμπάκου στο ΕΟΚ Web Radio: «Θεώρησα ότι για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΣ»

Καλαμπάκου Α1

H Ασπασία Καλαμπάκου του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στην εκπομπή «Woman to woman» με τη Σοφία Γιαλλελή και την Εβίνα Μάλτση. Η αθλήτρια της ομάδας των Ιωαννίνων αναφέρθηκε τόσο στην επιλογή της να πάει στον ΠΑΣ μετά τον Παναθηναϊκό, όσο και στην εφετινή πορεία της ομάδας της Ηπείρου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Ασπασίας Καλαμπάκου:

Για τη χρονιά του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η χρονιά ήταν δύσκολη. Είχαμε πολλές ατυχίες, με πολλούς τραυματισμούς, με ξένες που φύγανε και ξένες που ήρθανε. Δεν καταφέραμε να βρούμε χημεία ποτέ.

Μες στην ατυχία μας πάντως ήμασταν τυχερές που φέτος δεν υποβιβαζόταν καμία ομάδα».

Για το λόγο που πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν είναι κάτι που δε μου αρέσει, δεν το θέλω ή κάτι τέτοιο. Έφυγα από τον Παναθηναϊκό μετά από μια επιτυχημένη χρονιά και έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον και να δω τι θα κάνω παρακάτω. Με προσέγγισαν τα Γιάννενα, που είναι μια ομάδα οργανωμένη, με πλάνο, με μια διοίκηση που θέλει να είναι συνεπής και να κάνει τις παίκτριές της να νιώθουν «ασφάλεια» και εντός και εκτός γηπέδου.

Θεώρησα ότι για ‘μένα θα ήταν η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΣ, αφού δεν έτυχε να μου έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Δεν έχω κανένα παράπονο απ’ τη συμπεριφορά της ομάδας».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Με τον κορωνοϊό και όλα αυτά που συνέβησαν με τα μέτρα περί χωρητικότητας στα γήπεδα, είχαμε θέματα. Το ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά, ήταν και αυτός ένας λόγος που το ενδιαφέρον είχε μειωθεί. Ήταν λογικό και αναμενόμενο κάποια στιγμή ο κόσμος να σταματήσει να ενδιαφέρεται και να παρακολουθεί κάτι το οποίο δεν έχει νόημα.

Αυτό είναι κάτι που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Αυτό ήταν το μόνο στενάχωρο της υπόθεσης. Σαν παίκτρια κι εγώ όπως και οι συμπαίκτριες μου είμαστε «υπεύθυνες» γι’ αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…