Κεντρική Ειδήσεις Άρση μέτρων: Στο 100% η πληρότητα στα γήπεδα

Άρση μέτρων: Στο 100% η πληρότητα στα γήπεδα

basket league

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε να αυξηθεί η πληρότητα στα γήπεδα στο 100% από το Σάββατο 26 Μαρτίου.

Όλα έτοιμα για την απόλυτη την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε στην κυβέρνηση την χαλάρωση των μέτρων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ισχύ. Συγκεκριμένα, από το ερχόμενο Σάββατο 26 Μαρτίου θα επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα στο 100% της πληρότητάς τους.

Οπότε ο κάθε αγώνας αρχής γενομένης από την 26η Μαρτίου θα μπορεί να είναι sold out σε κάθε στάδιο, που βρίσκεται εντός ελληνικών συνόρων. Έτσι όλες οι ομάδες θα μπορούν να έχουν όσου περισσότερο κόσμο γίνεται στο πλευρό τους στους αγώνες των playoffs. Το ίδιο και στους αγώνες της Euroleague. Αυτή η άρση των μέτρων είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Europa Conference League και οι φίλοι του συλλόγου θα μπορούν να κάνουν μία καυτή ατμόσφαιρα.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης «Από τις 15 Απριλίου θα ανασταλεί το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών που παραμένουν ανεμβολίαστοι. Θα εισπραχθεί το ποσό έως τα 300 ευρώ που αντιστοιχεί μέχρι τις 15 Απριλίου. Το μέτρο θα επανεξεταστεί τον Σεπτέμβριο. Άρα τελεί σε αναστολή για τους υπόλοιπους μήνες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…