Κεντρική Basket League Άρης: Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την ΑΕΚ

Άρης: Η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την ΑΕΚ

Άρης

Ανακοίνωση για τον τρόπο που θα διατεθούν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ εξέδωσε σήμερα ο Άρης. Με δεδομένο μάλιστα την αύξηση της χωρητικότητας στο γήπεδο.

Αναλυτικα:

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του ΑΡΗ με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, την Κυριακή 13/03 (17:00) ξεκίνησε.

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας. Με δεδομένο ότι πλέον επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων που αντιστοιχεί στο 50% της χωρητικότητας των γηπέδων, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τον κόσμο να εξαντλήσει τον επιτρεπόμενο αριθμό εισιτηρίων και να ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια για την 7η φετινή νίκη, «καλύπτοντας» και τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει. Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας εισέρχονται κανονικά στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται ήδη από την μπουτίκ της ΚΑΕ και ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα της Viva (δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Ενημερώνουμε ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, εισιτήρια θα διατίθενται από την μπουτίκ της ΚΑΕ και το Σάββατο 12/03, από τις 11:00 έως τις 14:00.

Μαζί για ακόμα μία νίκη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…