Κεντρική Ψαγμένα Άρης – ΑΕΚ: Παίκτης των μεγάλων ματς ο Χάνλαν

Άρης – ΑΕΚ: Παίκτης των μεγάλων ματς ο Χάνλαν

stoixima 1 e1647165677424 jpg

Γεια και χαρά σας. Μία επιλογή ξεχώρισα στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ από το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο «Nick Galis Hall» ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να εδραιωθούν στην πρώτη οκτάδα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Ρόδο από τον Κολοσσό με 77-64, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εντός τον Απόλλων Πάτρας με 77-75.  Οι Θεσσαλονικείς έχουν πετύχει τις 5/6 φετινές τους νίκες στην έδρα τους, που τους δίνει μεγάλη δυναμική.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Ο μίστερ 100 πόντοι

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Καστρίτη τη φετινή σεζόν είναι ο Ολιβιέ Χάνλαν. Ο Καναδός γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις όντας το μεγάλο επιθετικό «όπλο» του Άρη, αφού σκοράρει 21 πόντους κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια πως οι λύσεις στα γκαρντ για τους «κιτρινόμαυρους» είναι περιορισμένες, αφού πέραν του Χάνλαν, υπάρχει ο Αμερικανός Κάουαν, ο Πουλιανίτης και μετά… το χάος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάνλαν πέτυχε από 35 (!) πόντους κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στα παιχνίδια του Άρη στο Αλεξάνδρειο φέτος. Είναι παίκτης για τις μεγάλες αναμετρήσεις με πλούσιο ταλέντο. Εκτιμώ πως ο 29χρονος θα πάρει πολλές προσπάθειες και όντας στοιχειωδώς εύστοχος θα βάλει 20αρα στο σημερινό ματς. Επιλογή το over 18,5 στους πόντους του Χάνλαν.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…