Κεντρική Ηρακλής Αργυρούλης: «Όνειρό μου να αποτελέσω το μέλλον του Ηρακλή»

Αργυρούλης: «Όνειρό μου να αποτελέσω το μέλλον του Ηρακλή»

Ο 16χρονος καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Παναγιώτης Αργυρούλης  που τράβηξε όλα τα βλέμματα στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, μίλησε για πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε με την ανδρική ομάδα.


Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός καλαθοσφαιριστής στην ΕΡΤ: 

Πως ένιωσε που βρέθηκε στην πρώτη ομάδα: «Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου, είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, πήρα πολύ αγάπη απ’ τον κόσμο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την οικογένεια μου που με στηρίζουν τόσα χρόνια, τους δυο προπονητές μου τόσο στο εφηβικό όσο και στο ανδρικό και φυσικά τον πρόεδρο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ταξιδέψω με την αποστολή και να κάνω το ντεμπούτο μου».

Για το κλέψιμο απ’ τον Σλούκα, το καλάθι και το χειροκρότημα: «Ήταν πολύ δυνατό το χειροκρότημα, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μου έδωσαν δύναμη, την ευχαριστήθηκα πολύ αυτή τη στιγμή, χαρούμενος πολύ με τον εαυτό μου».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο εφηβικό και ανδρικό τμήμα: «Υπάρχει τεράστια διαφορά σε ταχύτητα και δύναμη είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει και δεν έχω ξανά ζήσει, πρωτόγνωρη εμπειρία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…