Κεντρική NBA Αποτελέσματα ΝΒΑ: Μεγάλο διπλό των Χιτ στη Βοστώνη, νίκησαν και τους Γουόριορς οι Σανς

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Μεγάλο διπλό των Χιτ στη Βοστώνη, νίκησαν και τους Γουόριορς οι Σανς

All Star

Δείτε αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα από τους 11 σημερινούς αγώνες του ΝΒΑ:

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ντάλας Μάβερικς 112 – 120
Ασταμάτητος Ντόντσιτς και τρίτη θέση στην Δύση για το Ντάλας. Ο Σλοβένος, έφτασε μία ανάσα από το triple-double (35 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 13 ασίστ) και ήταν ο πρωταγωνιστής των Μάβερικς στη νίκη μέσα στο Κλίβελαντ.

Ιντιάνα Πέισερς – Ντένβερ Νάγκετς 118 – 125
Ο Γιόκιτς συνεχίζει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του στους Νάγκετς. Ο Σέρβος ήταν ξανά ο MVP των Νάγκετς καθώς είχε 37 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Συνεχίζουν το σερί ηττών τους οι Πέισερς (5) ενώ από την άλλη το Ντένβερ έφτασε στην 5η της Δύσης.

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς – Ορλάντο Μάτζικ 127 – 110
Νίκη για τους Γουίζαρντς οι οποίοι στέλνουν στην τελευταία θέση της Ανατολής τους Μάτζικ. Τρομερή εμφάνιση από τον Πορζίνγκις, ο οποίος είχε 35 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ 98 – 106

«εδραιώνονται πάλι στην κορυφή της Ανατολής…»

Ματσάρα στην Ανατολή και διπλό των Χιτ στην Βοστώνη. Το Μαϊάμι έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε στη νίκη, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να ξεχωρίζει (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Δεύτερη σερί ήττα για τους Κέλτες, ενώ από την άλλη οι Χιτ φαίνεται πως εδραιώνονται πάλι στην κορυφή της Ανατολής.

Νιου Υορκ Νικς – Σάρλοτ Χόρνετς 114 – 125
Οι Χόρνετς σταμάτησαν το σερί των Νικς. Η Σάρλοτ επέστρεψε στις νίκες και κυνηγάει ένα καλό τερμάτισμα, στην 10αδα της Ανατολής. Φανταστικός ΛαΜέλο Μπολ με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 15 ασίστ.

Τορόντο Ράπτορς – Μινεσότα Τίμπουργουλβς 118 – 121
Καταιγιστικοί οι Ράπτορς κόντρα στους Τίμπεργουλβς. Η ομάδα του Τορόντο, νίκησε με 23 πόντους διαφορά και έφτασε στην 6η θέση της Ανατολής. MVP της αναμέτρησης ο Πασκάλ Σιάκαμ, ο οποίος έκανε triple-double με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Χιούστον Ρόκετς – Σακραμέντο Κινγκς 118 – 121
Σε μία αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση της Δύσης, το Σακραμέντο πήρε διπλό στο Χιούστον. Πρωταγωνιστής για τους Κινγκς ο Ντάμιαν Τζόουνς με 24 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Ατλάντα Χοκς 118 – 136
Βρίσκουν την φόρμα τους την κατάλληλη περίοδο οι Χοκς. Φανταστική Ατλάντα με τον Τρέι Γιανγκ να πετυχαίνει 41 πόντους, 2 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Στην 10η θέση της Ανατολής τα «γεράκια».

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μέμφις Γκρίζλις 111 – 112

«κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη…»

Σε ένα ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τους Σπερς, το Μέμφις κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη. Ο Μάρεϊ από πλευράς γηπεδούχων ήταν εξαιρειτκός με 33 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ όμως αυτό φαίνεται δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Σαν Αντόνιο. MVP των Γκρίζλις ο Τάιους Τζόουνς με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Φοίνιξ Σανς 103 – 107
Στο ντέρμπι της Δύσης, νικητές βγήκαν οι φανταστικοί Σανς. Η ομάδα του Φοίνιξ δεν σταματιέται φέτος και με πρωταγωνιστή τον Μίκαλ Μπρίτζις (22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ) πήρε τη νίκη κόντρα στους Γουόριορς. Σταθερά στην κορυφή της Δύσης οι Σανς.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Νιου Όρλιαν Πέλικανς 107 – 117
Διπλό στο Πόρτλαντ για τους Πέλικανς οι οποίοι έχουν βρει τον καλό τους εαυτό. Εξαιρετικός Σίτζεϊ Μακόλουμ με 25 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.










Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…