Κεντρική NBA Αποτελέσματα ΝΒΑ: Κορυφή για Σέλτικς, δεν σταματιούνται οι Σανς

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Κορυφή για Σέλτικς, δεν σταματιούνται οι Σανς

All Star

Δείτε τα αποτελέσματα και τις καλύτερες στιγμές από τα σημερινά παιχνίδια του ΝΒΑ, καθώς και τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Δείτε αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα από τους 6 σημερινούς αγώνες του ΝΒΑ

Μπόστον Σέλτικς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 134 – 112
Ασταμάτητοι οι Σέλτικς οι οποίοι «πάτησαν» στην κορυφή της Ανατολής. Η ομάδα της Βοστώνης έφτασε τις 6 σερί νίκες καθώς πέρασε το εμπόδιο των Τίμπεργουλβς. Πρωταγωνιστής ποιος άλλος, ο Τζέισον Τέιτουμ με 34 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Φοίνιξ Σανς – Φιλαδέλφεια 76ερς 114 – 104
Δεν έχει σταματημό το σερί των Σανς. Το Φοίνιξ έφτασε τις 8 σερί νίκες, νίκησε τους Σίξερς για 12 πόντους και φαίνονται ανίκητοι. MVP της αναμέτρησης ο Ντέβιν Μπούκερ με 35 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 123 – 115
Συνεχίζονται τα ζόρια για τους Γουόριορς χωρίς τον Στεφ Κάρι. Οι Γουίζαρντς πήραν τη νίκη με τον Πορζίνγκις να κάνει μία άψογη εμφάνιση με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Νιου Όρλιαν Πέλικανς – Λος Άντζελες Λέικερς 116 – 108
Στοπ και στη Νέα Ορλεάνη για τους Λέικερς. 0ι Πέλικανς πήραν μία πολύ σημαντική νίκη για να εδραιωθεί στην δεκάδα της Δύσης, οι οποίοι είναι 9οι αυτή τη στιγμή. Πρωταγωνιστής ο Μπράντον Ίνγκραμ με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Μπρούκλιν Νετς – Σάρλοτ Χόρνετς 110 – 119
Πέρασαν από το Μπρούκλιν οι Χόρνετς. Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι της Ανατολής, οι Χόρνετς με μπροστάρη των ΛαΜέλο Μπολ (33 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 9ασίστ) έφυγαν νικηφόρα από την έδρα των Νετς.

Ντάλας Μάβερικς – Γιούτα Τζαζ 114 – 100
Επιστροφή στις νίκες για το Ντάλας το οποίο πάτησε 4η θέση στην Δύση. Οι Μαβς πήραν μία σπουδαία νίκη κόντρα στους Τζαζ, με τον Λούκα Ντόντσιτς να έχει 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4)

Τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…