Κεντρική NBA Αποτέλεσματα ΝΒΑ: Ήττα για τους Μπακς, MVP ο Κλέι Τόμσον [vids]

Αποτέλεσματα ΝΒΑ: Ήττα για τους Μπακς, MVP ο Κλέι Τόμσον [vids]

All Star

Δείτε τα αποτελέσματα και τις καλύτερες στιγμές από τα σημερινά παιχνίδια του ΝΒΑ, καθώς και τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Σικάγο Μπουλς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 101 – 91
Νίκη για το Σικάγο και επιστροφή στην 4η θέση της Ανατολής. MVP ο Ντεμάρ Ντερόζαν με 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Μαϊάμι Χιτ – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 104 – 113
«Πάγωσε» το Μαϊάμι η Μινεσότα. Οι Τίμπεργουλβς πήραν ένα σπουδαίο διπλό με MVP τον Άντονι Έντουαρντς (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και σκαρφάλωσαν στην 7η θέση της Δύσης. Παραμένουν πρώτοι στην Ανατολή οι Χιτ, παρά την ήττα.

Σαν Αντόνιο Σπερς – Ιντιάνα Πέισερς 108 – 119
Οι Σπερς πήραν μεγάλη νίκη χθες και έδωσαν ένα ιστορικό ρεκόρ στον Πόποβιτς όμως δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τις νίκες. Οι Πέισερς με πρωταγωνιστή τον Τζοκ Λάντεϊλ (26 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ) πέρασαν νικηφόρα από το Σαν Αντόνιο.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 122 – 109
Τρομερός Κλέι Τόμσον και νίκη για τους Γουόριορς. Με 38 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ο Τόμσον ήταν ο MVP των Γουόριορς στη νίκη επί των Μπακς. Εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη παρά την ήττα, ο οποίος είχε 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ντένβερ Νάγκετς – Τορόντο Ράπτορς 115 – 127
Σπουδαίο διπλό του εξαιρετικού Τορόντο στο Ντένβερ. Οι Ράπτορς έκαναν μία άψογη εμφάνιση και με μπροστάρη τον Πασκάλ Σιάκαμ (33 πόντοι, 5 ασίστ, 7 ριμπάουντ) πήραν το διπλό.

Γιούτα Τζαζ – Σακραμέντο Κινγκς 134 – 125
Ματσάρα στην Γιούτα με υψηλό σκορ και νικητές τους γηπεδούχους. Ο Τζόρνταν Κλάρκσον ήταν ο MVP των Τζαζ καθώς είχε 45 πόντους και 2 ασίστ.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 127 – 118
Νίκη γόητρο για το Πόρτλαντ το οποίο πλησιάζει δεκάδα στην Δύση. Πρωταγωνιστής των Μπλέιζερς ο Τζος Χαρτ ο οποίος είχε 44 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Δείτε τα highlights των αγώνων:






Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …