Κεντρική NBA Αποτελέσματα NBA: Οι υπερηχητικοί Γκρίζλις διέσυραν τους Μπακς

Αποτελέσματα NBA: Οι υπερηχητικοί Γκρίζλις διέσυραν τους Μπακς

All Star

Οι Μέμφις Γκρίζλις διέσυραν με 127-102 τους Μιλγουόκι Μπακς, για τους οποίους για μια ακόμα βραδιά ήταν κορυφαίος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η ευρεία νίκη των Γκρίζλις επί των Μπακς ξεχωρίζει από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα στο ΝBA. Την ίδια ώρα με κορυφαίο τον Κέβιν Ντουράντ, οι Νετς πέτυχαν σπουδαία νίκη μέσα στο Μαϊάμι ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς «μάγεψε» στην νίκη των Νάγκετς επί των Θάντερ.

Γκρίζλις – Μπακς 127-102

Με τον Μέλτον να πετυχαίνει 24 πόντους οι εντυπωσιακοί Γκρίζλις συνέτριψαν με 127-102 τους Μιλγουόκι Μπακς. Παρά την απουσία του ηγέτη τους, Τζα Μοράντ οι Γκρίζλις έδειξαν ότι είναι φτιαγμένοι για σπουδαία πράγματα την φετινή σεζόν. Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους πρωταθλητές. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε μια ακόμα αναμέτρηση των Μπακς εντυπωσιακός πετυχαίνοντας 30 πόντους ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ.

 Καβαλίερς- Μπουλς 94-98

Οι Σικάγο Μπουλς απέδρασαν με το ροζ φύλλο αγώνα από το Κλίβελαντ επικρατώντας 98-94 των Καβαλίερς. Με τον Ζακ Λαβίν να ηγείται επιθετικά σε μια ακόμα αναμέτρηση της ομάδας, το Σικάγο πήρε την νίκη και εδραιώνεται στις έξι πρώτες θέσεις της Ανατολής. Ο Ντάριους Γκάρλαντ ήταν σε μια ακόμα αναμέτρηση των Καβαλίερς συγκλονιστικός πετυχαίνοντας 28 πόντους αλλά αυτό δεν αρκούσε για την νίκη.

Μάτζικ – Κινκς 110-114

Με τον  Μίτσελ να ηγείται επιθετικά και τους Μπαρνς και Ντιβιτσέντζο να βγαίνουν μπροστά την κρίσιμη ώρα, οι Κίνκς επιβλήθηκαν 114-110 των Μάτζικ. Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη και χρειάστηκε πεντάλεπτη παράταση για τον τελικό νικητή. Εκεί οι Κινκς ήταν πιο ψύχραιμοι και με μεγάλα σουτ απέδρασαν με το διπλό από το Ορλάντο. Για τους ηττημένους, κορυφαίος ήταν ο Βάγκνερ με 19 πόντους.

Πέλικανς – Σπερς 103-107

Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μια ακόμα την φετινή σεζόν συγκλονιστική εμφάνιση οι Σπερς επιβλήθηκαν 107-103 των Πέλικανς. Ο πλέιμεικερ του Σαν Αντόνιο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με triple double έχον τας 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 13 ασίστ. Ο ΜακΚόλουμ ήταν σε εντυπωσιακή μέρα για τους Πέλικανς πετυχαίνοντας 32 πόντους αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για το σύνολο του Πόποβιτς, το οποίο έφυγε με το διπλό από την Νέα Ορλεάνη.

Ράπτορς – Πέισερς 131-91

Με τον Πασκάλ Σιακάμ να προσθέτει 23 πότνους και να μοιράζει 7 ασίστ οι Ράπτορς διέλυσαν με 131-91 τους Πέισερς. Η ομάδα από το Τορόντο δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα και είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. ια τους Πέισερς ο μοναδικός που ξεχώρισε ήταν ο Μπρίσετ με 21 πόντους.

Μπλέιζερς – Ρόκετς 95-118

Με τους Σενγκούν και Γκριν να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση με 27 και 25 πόντους αντίστιοιχα οι Ρόκετς επιβλήθηκαν 118-95 των Μπλέιζερς. Οι Ρόκετς ήταν ανώτεροι και σημείωσαν την δεύτερη διαδοχική τους νίκη επί των Μπλέιζερς. Για τους ηττημένους ξεχώρισαν με την απόδοσή τους οι Γουάτοφορντ, Γουίλιαμς με 15 και οι Γιούμπανκς, Τζόνσον με 14 πόντους.

Χιτ-Νετς 95-110

Με τον Κέβιν Ντουράντ να ηγείται επιθετικά με 23 πόντους οι ανεβασμένοι Νετς επιβλήθηκαν με 110-95 των Μαϊάμι Χιτ. Το Μπρούκλιν δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του. Την ίδια ώρα, οι Χιτ υπέστησαν την τρίτη τους σερί ήττα και δείχνουν να βρίσκονται σε καακό αγωνιστικά φεγγάρι. Πέραν του Ντουράντ σε εξαιρετικό βράδυ βρέθηκε ο Σεθ Κάρι με 17 πόντους. Για τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Αντεμπάγιο με 14 πόντους.

Νάγκετς- Θάντερ 113-107

Χάρη στην μυθικη εμφάνιση  του Νίκολα Γιόκιτς (35 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ) οι Νάγκετς επιβλήθηκαν 113-107 των Θάντερ. Οι Οκλαχόμα ήταν μαχητικοί με τον Ποκουσέφσκι να πραγματοποιεί νέα εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας 17 πόντους. Ωστόσο ο Γιόκιτς ήταν σε τρομερό βράδυ με τον σούπερ σταρ των Νάγκετς να οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Νάγκετς σε μια ακόμα νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…