Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Αποκλειστικό: Ο Ιτούδης είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής

Αποκλειστικό: Ο Ιτούδης είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής

Ιτούδης

Η ΕΟΚ εδώ και καιρό αναζητούσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό που θα διαδεχόταν στον «γαλανόλευκο» πάγκο τον Ρικ Πιτίνο. Αρχικά προχώρησε στην πρόσληψη του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ώστε να κοουτσάρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τελικά βγήκε… λευκός καπνός και η Εθνική μας έχει νέο προπονητή. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Κογκαλίδης στον αέρα του Over FM, η ΕΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ιτούδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδος. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα… χέρια και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελούσε διακαή πόθο του προέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου. Τον έπεισε και η Εθνική μας ομάδα περνά σε νέα εποχή, έχοντας έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους προπονητές στο τιμόνι της.

Μάλιστα, στόχος του Βαγγέλη Λιόλιου είναι να του δώσει ένα πολυετές συμβόλαιο. Αυτό, γιατί θέλει ο Ιτούδης να οδηγήσει την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ του 2027. Μία διοργάνωση που είχαμε αποκαλύψει πως η ΕΟΚ την διεκδικεί, ώστε να την φιλοξενήσει στη χώρα μας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…