-
Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γυμνάσιο: Κυκλοφορούσε με αεροβόλο στο διάλειμμα γιατί του έκαναν bullying

Γυμνάσιο: Κυκλοφορούσε με αεροβόλο στο διάλειμμα γιατί του έκαναν bullying

Μαθητής Γυμνασίου, εντοπίστηκε στον χώρο του σχολείου έχοντας μαζί του αεροβόλο όπλο – Ο 13χρονος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος

Μία πραγματικά συγκλονιστική ιστορία έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, για μαθητή γυμνασίου που κυκλοφορούσε με αεροβόλο στο σχολείο του.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο 13χρονος μαθητής Γυμνασίου δεχόταν απειλές από μεγαλύτερους μαθητές του σχολείου, ενώ φαίνεται να τον είχαν παρενοχλήσει και στο παρελθόν.

Όπως δήλωσαν μαθητές του σχολείου στους γονείς τους, μάλιστα, το συγκεκριμένο παιδί είχε στην κατοχή του το αεροβόλο ακόμα και κατά την διάρκεια του διαλείμματος.

Άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του 13χρονου ανέφεραν στην ΕΡΤ πως είχαν ενημερώσει το σχολείο για την βίαιη συμπεριφορά που δεχόταν, αλλά το σχολείο δεν είχε προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

«Αν εκπυρσοκροτούσε το όπλο τι θα συνέβαινε;»

Όπως ανέφερε γονέας, «αν χθες το παιδάκι αυτό την ώρα που έδειχνε το όπλο εκπυρσοκροτούσε, εγώ σαν μάνα τι θα έκανα; Το σχολείο τι θα είχε να μου πει;

Στις 13:35 – αφού σχόλασαν τα παιδιά – πήραμε ένα mail που έλεγε κάτι σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών σας, “τα παιδιά σας είναι ασφαλή στο σχολείο”, ένα μήνυμα που δεν κατάλαβα τι είχε γίνει ποια ενημέρωση είχανε εμείς από το σχολείο για ένα τέτοιο περιστατικό».

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και μετά από έρευνα εντόπισε το αεροβόλο όπλο στον χώρο του. Σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία και μετά από εντολή εισαγγελέα ο 13χρονος μαθητής αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κόπτση, Γενικό Γραμματέα του Υπ. Παιδείας, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν σήμερα το σχολείο.

Πηγή: Dnews.gr
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ