Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Απίστευτη τραγωδία στο Κιάτο: Νεκρή 35χρονη από δηλητηρίαση, διασωληνωμένη και μια ηλικιωμένη

Απίστευτη τραγωδία στο Κιάτο: Νεκρή 35χρονη από δηλητηρίαση, διασωληνωμένη και μια ηλικιωμένη

Εκτός παρκέ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, δύο γυναίκες από το Κιάτο Κορινθίας μετά από δηλητηρίαση, ενώ σύμφωνα με τοπικό μέσο που φέρνει την είδηση στην δημοσιότητα, η μια γυναίκα μόλις 35 χρονών είναι νεκρή, ενώ η δεύτερη γυναίκα βρίσκεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι δύο γυναίκες αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι οικείοι τους να καλέσουν ασθενοφόρο.

Επί τόπου, έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε και μετέφερε και τις δύο γυναίκες στο Κέντρο Υγείας Κιάτου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 35χρονης γυναίκας. Έπειτα, η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Το άψυχο σώμα της 35χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Κατά πληροφορίες από ιατρούς, πιθανότατα, η αντίδραση αυτή οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση, κατόπιν κατανάλωσης κάποιου δηλητηριώδους φυτού, όπως είναι το διαβολόχορτο. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ αναμένονται οι ιατροδικαστικές αναφορές που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…