Κεντρική Elite League Αντριάνο Τοπάλι: «Ο Αμύντας εκπέμπει υγεία»

Αντριάνο Τοπάλι: «Ο Αμύντας εκπέμπει υγεία»

Τοπάλι

Ο Αμύντας πέτυχε μια σημαντική νίκη για την 21ης αγωνιστική της Α2, εντός έδρας επί του Τρίτωνα με 87-73. Ο ΑντριάνοΤοπάλι, ένας εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα του Υμηττού, φιλοξενήθηκε στο EOK WebRadio.

Αναλυτικά είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι:«Πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Την περιμέναμε, γιατί κάθε χρόνο στον Αμύντα κάνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Καθ’ όλη τη βδομάδα που «κυλούσε» το νιώθαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο της ομάδας. Πάντα τέτοιες νίκες με δυνατές ομάδες σε χαροποιούν ιδιαίτερα».

Για τα παιχνίδια με Καρδίτσα και Τρίτωνα:«Μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Έχουμε τους στόχους που προανέφερα, αλλά και ένας από αυτούς είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας όσο καλύτερα γίνεται. Αν υπάρξει ομάδα που θα μας κερδίσει να το κάνει με πολύ δυσκολία. Μες στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και αν παίξουμε καλά και είμαστε εύστοχοι είναι δύσκολο για κάποια ομάδα να μας κερδίσει. Αυτό είναι και παράδοση στον Αμύντα».

Για το πού κατατάσσει την ομάδα:«Στο πρωτάθλημα φέτος όλοι κερδίζουν και χάνουν απ’ όλους. Τη μία εβδομάδα μπορεί να είσαι στα play-out,την άλλη στα play-off. Επηρεάζει πάρα πολύ τους αθλητές αυτό. Η ψυχολογία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και όταν τη μία εβδομάδα θέλεις να φύγεις από τα play-outκαι την επόμενη«κυνηγάς» τα play-offείναι λίγο δύσκολο και περίεργο για όλους. Εμείς βάλαμε ένα στόχο να αποφύγουμε τα play-out και βλέπουμε μετά. Κι εμείς έχουμε κάνει πολλά στραβοπατήματα φέτος που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ρεκόρ, ή θα μπορούσαμε και χειρότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλη η ομάδα, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες δίνουμε το 100% κάθε μέρα οπουδήποτε και αυτό είναι η υγεία που εκπροσωπεί ο Αμύντας όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα».

Για το βάρος του μακρινού σουτ στον Αμύντα:«Εμείς και τις προηγούμενες χρονιές και φέτος είχαμε έναν στόχο να ξεκινήσουμε με το πιο «εύκολο» καλάθι. Αν μπουν τα «εύκολα» καλάθια, θα έρθει και το τρίποντο. Αυτό είναι το mentalityτης ομάδας ως προς την συγκομιδή των πόντων. Ωστόσο, έχουν υπάρξει και παιχνίδια που δε συνέβαινε αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…