Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Αμερικανός γερουσιαστής ζητά από τους Ρώσους να σκοτώσουν τον Πούτιν

Αμερικανός γερουσιαστής ζητά από τους Ρώσους να σκοτώσουν τον Πούτιν

Πούτιν

Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέιαμ πρότεινε στους Ρώσους να δολοφονήσουν τον Βλάντιμιρ Πούτιν ώστε να προσφέρουν «υπηρεσία στην πατρίδα τους και στον κόσμο». Ο γερουσιαστής έκανε αρχικά την πρότασή του στο Fox News, ενώ επανέλαβε το σχόλιό του με σειρά αναρτήσεων στο twitter.

Στην πρότασή του μάλιστα έκανε αναφορά τόσο στον Βρούτο, που πρόδωσε τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Ιούλιο Καίσαρα, όσο και στην αποτυχημένη προσπάθεια δολοφονίας του Αδόλφου Χίτλερ το 1944 από τον Γερμανό αξιωματικό Κλάους φον Στάουφενμπεργκ.

«Υπάρχει ένας Βρούτος στη Ρωσία; Υπάρχει ένας πιο επιτυχημένος συνταγματάρχης Στάουφενμπεργκ στον ρωσικό στρατό;», διερωτήθηκε. «Ο μόνος τρόπος να τερματιστεί αυτό είναι κάποιος στη Ρωσία να δολοφονήσει αυτόν τον τύπο. Θα προσέφερε μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα του και στον κόσμο», πρόσθεσε ο Αμερικανός γερουσιαστής.

Ο Γκρέιαμ, στενός σύμμαχος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατέθεσε την Παρασκευή πρόταση για την καταδίκη του Ρώσου προέδρου και των επικεφαλής του ρωσικού στρατού, τους οποίους κατηγόρησε ότι διαπράττουν «εγκλήματα πολέμου» και «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…