Κεντρική A2 Α2: Μηδενίστηκε η Δάφνη Δαφνίου για τον αγώνα με την Καρδίτσα
A2

Α2: Μηδενίστηκε η Δάφνη Δαφνίου για τον αγώνα με την Καρδίτσα

Α2 Ανδρών

Η Δάφνη Δαφνίου αποφάσισε αιφνιδιαστικά να μην μεταβεί στην Καρδίτσα για τον αγώνα με την τοπική ομάδα για την Α2 ανδρών. Η αιτιολογία για μη δυνατή μετακίνηση δεν έπεισε το Δ.Σ. της ΕΟΚ που προχώρησε στον μηδενισμό της για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και την αφαίρεση ενός βαθμού.

Η ανακοίνωση:

Μετά από απόφαση του Κ.Σ. του Δ.Σ. της ΕΟΚ με αρ. πρωτ. 12/16-03/2022 δεν έγινε η αποδεκτή η αιτιολογία που αναφέρεται για τη μη μετάβασή σας στον αγώνα ΑΣ Καρδίτσας-ΓΣ Δάφνη Δαφνίου της 12/3/2022 (άρθρο 3 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών). Για το λόγο αυτό αποφάσισε το μηδενισμό της ομάδας σας και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΣ Καρδίτσας με σκορε 20-0 (άρθρο 47, παρ. 2η).

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών το σωματείο ΓΣ Δάφνη Δαφνίου εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικού πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Σαχπατζίδης: «Θέλουμε να φέρουμε τη σειρά στα ίσια» [pic]

Ο Χαρίλαος Τρικούπης μετά την ήττα με 73-58 στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ θα προσπαθήσει …