Κεντρική Basket League Άρης Α.Σ Άρης: Δωρεάν υποτροφίες σε προσφυγόπουλα από την Ουκρανία

Α.Σ Άρης: Δωρεάν υποτροφίες σε προσφυγόπουλα από την Ουκρανία

Άρης

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η ομάδα του Άρη, η οποία θα προσφέρει δωρεάν προπονήσεις στα προσφυγόπουλα της Ουκρανίας.

Ο Α.Σ. Άρης σε συνεργασία με το Aris Elite Basketball Program ανακοίνωσαν πως θα παρέχουν δωρεάν υποτροφίες σε προσφυγόπουλα από την Ουκρανία ώστε να εγγραφούν στα τμήματα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. Άρης και το Aris Elite Basketball Program, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να διέπουν ένα μεγάλο σύλλογο, ανακοινώνουν ότι προσφέρουν δωρεάν υποτροφίες σε προσφυγόπουλα από την Ουκρανία.

Ο ΑΡΗΣ ανοίγει την αγκαλιά του στα παιδιά που ξέφυγαν από τη λαίλαπα του πολέμου. Δίνει τη δυνατότητα σ’ αυτά τα παιδιά να συμμετέχουν δωρεάν στις προπονήσεις και όλο το πρόγραμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας, προσπαθώντας να τους προσφέρει μία διέξοδο στη τη δύσκολη περίοδο που περνούν, μέσω του αθλητισμού.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 698 8629944 και στα γραφεία του ARIS Elite Basketball Program, στο κλειστό «Μάκης Νάτσης» του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Προπόνηση και κοπή πίτας στον Άρη

Κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε στο Nick Galis Hall. Αμέσως μετά την προπόνηση της Τετάρτης το…