Κεντρική Basket League Άρης Το μεγάλο “πρέπει” για την ΑΜΚ και τα ενθαρρυντικά μηνύματα

Το μεγάλο “πρέπει” για την ΑΜΚ και τα ενθαρρυντικά μηνύματα

pale aris

Όσοι φίλαθλοι του Άρη παρακολούθησαν το παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα, σίγουρα θα ένιωθαν “γεμάτοι” με το αποτέλεσμα της Κυριακής και κυρίως με το πείσμα που έδειξαν οι “κίτρινοι”. Από την μία υπήρχαν οι πολλές απουσίες και από την άλλη μια διαιτησία που… εξόργισε το Παλέ, αλλά παρ’ όλα αυτά ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης τα κατάφερε. Κάτι τέτοια ματς (με την έννοια πως ήταν μια νίκη… μαγκιάς) δημιουργούν σε πολλούς την απορία για το ποσό ψηλά θα μπορούσε να φτάσει ο Άρης, εάν δεν είχε τόσο πολλά οικονομικά “αγκάθια” από το παρελθόν… Την ομάδα την “τρέχουν” άνθρωποι που -αν μη τι άλλο- έχουν πολύ καλή γνώση του αθλήματος ενώ υπάρχει και το “όπλο” του κόσμου, που αποτελεί πάντα την μεγάλη δύναμη του Άρη.

Αυτή η δύναμη είναι αναγκαίο να… εμφανιστεί και στην διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Στον Άρη ευελπιστούν σε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στο εξής, τόσο με την βοήθεια του απλού κόσμου όσο και των επιφανών Αρειανών. Σε περίπτωση που η ΑΜΚ κυλήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε οι “κίτρινοι” θα πάρουν σημαντική “ανάσα” όσον αφορά το οικονομικό και θα “κοιτάξουν” το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Γι’ αυτό και στην διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, υπάρχει ένα μεγάλο “πρέπει” και έχει να κάνει με την μαζική συμπαράσταση όλων σε αυτό το εγχείρημα. Αυτή την μαζική στήριξη περιμένουν στην ΚΑΕ το επόμενο διάστημα, έχοντας ανοίξει πλέον λογαριασμός και στην Τράπεζα Πειραιώς (για την ΑΜΚ), ώστε να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος.

Ηδη, τα πρώτα μηνύματα μετά τον νέο τραπεζικό λογαριασμό που… απλοποιεί περισσότερο τον τρόπο κατάθεσης, είναι ενθαρρυντικά. Το ενδιαφέρον του κόσμου του Άρη, που “ζεστάθηκε” από το αποτέλεσμα με τον Προμηθέα, είναι μεγαλύτερο για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και είναι απαραίτητο αυτό να συνεχιστεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…