Κεντρική Basket League Ζούμπος: «Θέλουμε να κάνουμε τεράστιο βήμα για την παραμονή»

Ζούμπος: «Θέλουμε να κάνουμε τεράστιο βήμα για την παραμονή»

Ζούμπος

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Ηρακλή και ο Φώτης Ζούμπος εξήγησε τη σημασία που έχει ο αγώνας αυτός για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος από εμάς σε όλα τα επίπεδα , για αυτό και πήρε τη νίκη. Εμείς δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε πει. Δεν αποφύγαμε τα λάθη και γενικότερα ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας φέτος. Ο Προμηθέας τιμώρησε όλες τις ολιγωρίες μας. Έβγαλε ενέργεια , έτρεξε το γήπεδο και για αυτούς τους λόγους πήρε τη νίκη.

Όμως αφήσαμε αυτό το παιχνίδι πίσω και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο με τον Ηρακλή. Είναι με διαφορά το πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς. Η νίκη είναι μονόδρομος. Ξέρουμε πολύ καλά τη σημασία της νίκης, καθώς τόσο εμείς, όσο και ο Ηρακλής έχουμε στόχο την παραμονή στην κατηγορία . Όποιος λοιπόν νικήσει θα κάνει ένα τεράστιο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε αυτές τις αναμετρήσεις πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει ποιος θα παίξει με περισσότερο πάθος και ενέργεια . Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα, η οποία έχει κάνει αλλαγές τον τελευταίο καιρό στο ρόστερ της. Ξέρουμε περίπου πώς θα εμφανιστεί στο γήπεδο και θα πρέπει να ματσάρουμε όλα τα καλά τους στοιχεία.

Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και η νίκη θα έρθει με τη βοήθεια του κόσμου μας. Είναι μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μία νίκη τέτοιας σημασίας με την ώθησή του. Μας δίνει ενέργεια και βάζει δύσκολα στον αντίπαλο. Θέλουμε το γήπεδό μας στην Περιβόλα γεμάτο για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…