Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Εκτός ο Χάνλαν στην αναμέτρηση με το Λαύριο

Άρης: Εκτός ο Χάνλαν στην αναμέτρηση με το Λαύριο

Χάνλαν, Άρης

Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Άρη… Ο Γιάννης Καστρίτη δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ολιβιέ Χάνλαν. στην αναμέτρηση της ομάδας με το Λαύριο (15/03) .

Ο έμπειρος γκαρντ που αγωνίστηκε με πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΚ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και διαγνώστηκε με  υγρό στο δικέφαλο. Ο Αμερικανός θα κάνει τα «αδύνατα δυνατά» για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας, την Κυριακή (27/03)

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

Ο Ολιβιέ Χάνλαν υποβλήθηκε σήμερα Τετάρτη (16/03) σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο. Ο Καναδός γκαρντ αγωνίστηκε με πρόβλημα κόντρα στην ΑΕΚ, χθες (15/03) προφυλάχθηκε, αλλά σήμερα ένιωσε πόνο και έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι μάζεψε υγρό στον δικέφαλο. Ο Χάνλαν θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με το Λαύριο Megabolt (Σάββατο 19/03) και θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας, την Κυριακή 27/03.

Η προετοιμασία του Άρη για τον σαββατιάτικο αγώνα συνεχίστηκε με μία απογευματινή προπόνηση, μέρος της οποίας ακολούθησαν ο Ζίριους Γουίλιαμς και ο Σταύρος Σχίζας. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/03) περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…