Κεντρική Β' Εθνική Ο σοβαρός Πανσερραϊκός και ένα σημαντικό “διπλό” που… δεν ήταν έκπληξη

Ο σοβαρός Πανσερραϊκός και ένα σημαντικό “διπλό” που… δεν ήταν έκπληξη

panserraikos jpg

Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που… αρέσει. Την Κυριακή, τα “Λιοντάρια” έκαναν παλικαρίσια εμφάνιση στη Ξάνθη, πανηγυρίζοντας σημαντική νίκη επί του Λεύκιππου με 58-60. Ηταν το πέμπτο θετικό αποτέλεσμα για τον Πανσερραϊκό στα τελευταία έξι ματς. Κάποιοι, σχετικά με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, έκαναν λόγο για αποτέλεσμα… έκπληξη.

Άλλοι, που έχουν γνώση των Εθνικών κατηγοριών και στον τρόπο που πορεύεται κάθε σύλλογος, τονίζουν πως αυτό το αποτέλεσμα των Σερραίων με τους Ξανθιώτες μόνο παράλογο δεν ήταν, “μένοντας” στο κομμάτι της γενικότερης λειτουργίας των ομάδων. Για τον ηττημένο της Κυριακής, οποιαδήποτε αναφορά γίνει, ενδεχομένως να “αδικεί” την υπερπροσπάθεια των “Λιονταριών”, οπότε ας δούμε κάποια δεδομένα για τους Σερραίους.

Ο Πανσερραϊκός έχει ανθρώπους με μεράκι, που πορεύονται βάσει πλάνου. Μπορεί στο ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα των Σερρών να μην “πατούσε” καλά, αλλά τα στελέχη της ομάδας κατάφεραν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Λάθη είναι λογικό να γίνονται σε όλους τους συλλόγους, ωστόσο το θέμα είναι τα στελέχη αυτών να “βρίσκουν” τρόπους για λύσεις. Στον Πανσερραϊκό προχώρησαν σε deal με τον Γιώργο Μασλαρινό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μασλαρινός ανέλαβε την ομάδα στις 4/11 και ο Πανσερραϊκός μοιάζει… άλλη ομάδα.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει πολλές παραστάσεις μιας και έπαιξε σε υψηλό επίπεδο ενώ είναι γνωστό το ήθος που είχε ως παίκτης. Ο Πανσερραϊκός δούλεψε πολύ, άλλαξε και όλο αυτό “βγαίνει” στο παρκέ. Και αποδεικνύει πως τα λεφτά… δεν κάνουν τις ομάδες. Σαφώς και έχουν την σημασία τους, αλλά για μια καλή αγωνιστική πορεία παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες, όπως το πώς λειτουργεί ένας σύλλογος εκτός γραμμών του γηπέδου.

Βάσει όλων των παραπάνω, η νίκη του -σοβαρού- Πανσερραϊκού επί του Λεύκιππου μόνο έκπληξη δεν είναι, μιας όποιος δουλεύει σωστά… ανταμείβεται. “Στην διακοπή των Χριστουγέννων η ομάδα δούλεψε πολύ καλά”, δήλωσε στο “SSN” o νεαρός παίκτης, Νίκος Χαρίτογλου μετά την τελευταία νίκη του Πανσερραϊκού, ο οποίος σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στις Σέρρες (και στην ιστοσελίδα anexartitos.gr), δεν ήταν πλήρης στο “διπλό” της Ξάνθης μιας και “στις αρχές του 2ου δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Αλκης Στεφανίδης και αποχώρησε ενώ δεν έπαιξε ούτε ο Ασημάκης που εξακολουθεί να είναι τραυματίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …