Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ζντοβτς: «Παίκτης που μπορεί να ηγηθεί ο Νέντοβιτς»

Ζντοβτς: «Παίκτης που μπορεί να ηγηθεί ο Νέντοβιτς»

Ζντοβτς

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί αύριο (01/03 21:0ο) την Ζαλγκίρις για την εξ αναβολής 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο προπονητής των Λιθουανών, Γιούρε Ζντοβτς, μίλησε εν όψει του αγώνα και τόνισε πόσο σημαντικός παίκτης είναι ο Νέντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και παίζουμε καλά. Η νίκη επί της Ρεάλ μάς τόνωσε κι άλλο την αυτοπεποίθηση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι κι αυτός σε καλή θέση, αλλά κέρδισαν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Έχει παίκτες που μπορούν να ηγηθούν, όπως ο Νέντοβιτς. Ξέρουμε πως το κοινό του Παναθηναϊκού δημιουργεί θερμή ατμόσφαιρα, αλλά δεν θα πω ότι είναι το καλύτερο κοινό, γιατί αυτό είναι το δικό μας. Όμως καταλαβαίνουν το μπάσκετ, ασκούν πίεση στους διαιτητές και δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί. Εμένα αυτό το κλίμα μου αρέσει, ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να πάρει ώθηση».

«Ο Νέντοβιτς είναι σπουδαίος σκόρερ, ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει. Μπορεί να είναι άφαντος για ένα ημίχρονο και μετά να είναι ασταμάτητος, αλλά και το αντίστροφο. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε δευτερόλεπτο απέναντί του. Είναι σημαντικό να αμυνθούμε καλά πάνω του, αλλά και σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού, γιατί δεν πρέπει να υποτιμάμε τους υπόλοιπους παίκτες του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…