Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Βόμβα» στο Big Brother: Μπαίνει κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον 3ο κύκλο

«Βόμβα» στο Big Brother: Μπαίνει κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον 3ο κύκλο

53985B11 9EA6 40DD B0AD C77446B5F576 jpeg

Μια «βόμβα» έπεσε σχετικά με το Big Brother, με το «βασιλιά» των ριάλιτι να ετοιμάζεται να υποδεχθεί έναν κορυφαίο μπασκετμπολίστα στο σπίτι του για τον 3ο κύκλο, που ετοιμάζεται να προβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος αθλητής Λαμάρ Όντομ θα επιστρέψει στην τηλεόραση και θα βρεθεί στο Celebrity Big Brother, το οποίο προβάλλεται μέσα από το CBS και ετοιμάζεται για την τρίτη σεζόν του, δίνοντας έναν πακτωλό χρημάτων στον Όντομ και, μαζί, τη δυνατότητα για δημοσιότητα.

Το αμερικανικό κανάλι ανακοίνωσε προ ημερών τις διασημότητες, που θα βρεθούν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» και μία από αυτές είναι και ο Όντομ. «Είμαι ο Λαμάρ Όντομ. Ο κόσμος με ξέρει από τα δύο πρωταθλήματα, που πήρα με τους Λέικερς. Ίσως με ξέρουν και για το γάμο με τον Κλόι Καρντάσιαν. Είχαμε το δικό μας ριάλιτι», είπε στην κάμερα, συστηνόμενος στον κόσμο για μια ακόμη φορά, τη στιγμή που ζευγάρι του αγαπημένου ριάλιτι είδε το 4ο παιδί του να έρχεται στον κόσμο.

Όταν βρέθηκε αγκαλιά με το θάνατο

Ο Λαμάρ Όντομ είχε αγωνιστεί στο ΝΒΑ από το 1999 έως το 2013, παίζοντας σε Λέικερς, Κλίπερς, Χιτ και Μάβερικς, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα με τους πρώτους στο πλευρό του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε βρεθεί μια ανάσα από το θάνατο το 2015, όταν και βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας, γλιτώνοντας από θαύμα, αφού οι γιατροί ανέφεραν εκείνες της μέρες, ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

.Ο Όντομ βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Κλόι Καρντάσιαν, αφού ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου από το 2009 έως το 2016, εμφανιζόμενος και στο ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians». Επτά χρόνια μετά την περιπέτεια της υγείας του, ψάχνει τρόπο να κερδίσει ξανά την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…