Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αρνητικές οι τοξικολογικές της 24χρονης

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αρνητικές οι τοξικολογικές της 24χρονης

Μπίκα

Αρνητικές ήταν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης η οποία κατήγγειλε το βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.

«Καθαρές» είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης δεν έχει ανιχνευθεί κάποια ναρκωτική ή φαρμακευτική ουσία, ενώ έχει φανεί αλκοόλ (όχι σε πολύ μεγάλη ποσότητα).

Το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην 5η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Το παρέδωσε καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση, ενώ θα ενημερώσει την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του.

Το e-mail αναμενόταν από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας κι έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στα «χέρια» του ΑΠΘ από το ειδικό εργαστήριο της Βέρνης.

«Τα ούρα δεν μπορούν να μας δείξουν την ποσότητα αλκοόλ. Μόνο οι εξετάσεις αίματος μπορούν να μας δείξουν την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώθηκε», ανέφερε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Γεωργίας Μπίκα, Δημήτρης Γαλεντέρης στον Alpha.

Η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα υποστηρίζει ότι «άργησε να ληφθεί το δείγμα. Αν σταματήσει η ουσία να βρίσκεται στα ούρα, κανένα μηχάνημα δεν μπορεί να το αποδείξει», όπως υποστήριξε ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα, αφήνοντας «παράθυρο» για επιπλέον ενέργειες.

Τέλος, ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα αναμένει την επίσημη μετάφραση των τοξικολογικών εξετάσεων.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…