Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βεζένκοφ: «Πρέπει να προβληματιστούμε, ειδικά με την εικόνα μας στην επίθεση»

Βεζένκοφ: «Πρέπει να προβληματιστούμε, ειδικά με την εικόνα μας στην επίθεση»

Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του στην NOVA τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να προβληματιστεί και να δει τι φταίει σε ό,τι αφορά την εικόνα του στην επίθεση, αλλά και τις τέσσερις σερί ήττες στην Euroleague.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA» ο Σάσα Βεζένκοφ:

Για την ήττα στην Μαδρίτη: «Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν σκληροί. Η αστοχία της Ρεάλ μας βοήθησε, χτίσαμε αυτοπεποίηση. Περιμέναμε την αντίδραση της Ρεάλ, αλλά στην 3η περίοδο δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι και χάσαμε όλες τις μάχες. Στα τελευταία λεπτά δεν πήραμε καλές επιλογές και χάσαμε ένα κλειστό παιχνίδι. Πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε τι φταίει. Κατά την άποψή μου, ειδικά στην επίθεση. Είναι το 3ο παιχνίδι που μένουμε εκεί γύρω στους 67π.».

Για τα χαμένα ριμπάουντ: «Το επιθετικό ριμπάουντ είναι θέληση και διάθεση. Αλλά και η Ρεάλ έχει κορμιά. Χάσαμε κατά κράτος την μάχη των ριμπάουντ. Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα».

Για την εμφάνισή του και το φινάλε της αναμέτρησης: «Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε, είμαστε ενωμένοι. Πρέπει γρήγορα να βρούμε τι φταίει. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν θέλει να κερδίσει. Πάμε σε ένα παιχνίδι που το βλέπουμε ως must win. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να κερδίσουμε την Μπασκόνια».

Για αυτά που πρέπει να διορθώσει ο Ολυμπιακός ενόψει Μπασκόνια: «Πρέπει να πάρουμε καλύτερες επιλογές, να παίξουμε πιο γρήγορα και περισσότερο στο τρανζίσιον. Δεν τρέχουμε τόσο το 2022. Πρέπει να βρούμε τι φταίει όλοι μαζί, να δούμε το βίντεο και να διορθωθούμε. Πρέπει βέβαια να παίξουμε και καλύτερη άμυνα».

Για το πόσο εύκολο είναι για τους Πειραιωτές να «ξεχάσουν» τις διαδοχικές ήττες: «Εύκολο, δύσκολο, πρέπει να το κάνουμε. Μας προβληματίζουν οι τέσσερις ήττες στη σειρά. Δουλεύουμε καθημερινά. Θέλουμε μια νίκη για να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας και να παίξουμε καλύτερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…