Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Βαρύτατες κατηγορίες στον 23χρονο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Βαρύτατες κατηγορίες στον 23χρονο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

19xronos

Βαρύ κατηγορητήριο απαγγέλθηκε στον 23χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, την ώρα που εκείνος εξακολουθεί να αρνείται την εμπλόκη του στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο 23χρονος κατηγορείται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Εκτός από την παραπάνω κακουργηματική πράξη, ο εισαγγελικός λειτουργός του απήγγειλε ακόμη κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, μεταξύ των οποίων εκείνη της επίθεσης και χρήσης επικίνδυνων μέσων, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο 23χρονος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί του 23χρονου
Πολύ κοντά στους συνεργούς του 23χρονου, την ίδια ώρα, φέρεται να βρίσκεται η ΕΛΑΣ, καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Κρίσιμος αποδείχθηκε σύμφωνα με το thesstoday, ο ρόλος του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η επίθεση, αλλά και η αξιοποίηση πληροφοριοδοτών μέσα από το χώρο των οργανωμένων οπαδών.

Σημειώνεται πως στην περίπτωση των φερομένων ως δολοφόνων του Άλκη, γίνεται λόγος για σεσημασμένους οπαδούς – που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν – κι οι οποίοι, μάλιστα, έχουν βεβαρημένο ποινικό παρελθόν ληστειών και κλοπών.

Τα στοιχεία που «δείχνουν» ενοχή του 23χρονου
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι δύο τα στοιχεία που μαρτυρούν την ενοχή του 23χρονου, παρότι ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στη δολοφονική επίθεση.

Πιο αναλυτικά, η αστυνομία έχει λάβει μαρτυρίες από τους δύο τραυματίες από την επίθεση, που αναμένεται να λάβουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, ίσως και εντός της σημερινής ημέρας.

Ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει τον συλληφθέντα ως το άτομο που χτυπούσε τον Άλκη.

Σημειώνεται πως το θύμα δέχθηκε χτύπημα στον μηρό με μακριά λεπίδα, κοντά στη βουβωνική χώρα, και η αιμορραγία του ήταν ακατάσχετη.

Άλλο ένα στοιχείο σε βάρος του 23χρονου είναι το όχημά του. Το αυτοκίνητο, που είναι στο όνομά του, κατεγράφη από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και η εικόνα είναι αρκετά καθαρή.

Στο όχημα επέβαινε ο συλληφθείς κι άλλα δύο άτομα, με τις Αρχές να κρίνουν πως είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Άρα, μπορεί να μην είμαστε μακριά και από άλλες συλλήψεις.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σοφία Ράμμου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…