Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Τουρκία – Ελλάδα: Για το διπλό στην Πόλη

Τουρκία – Ελλάδα: Για το διπλό στην Πόλη

larentzakis e1646043493893 jpg

Στην Κωνσταντινούπολη, η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει την Τουρκία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για το διπλό στην Κωνσταντινούπολη παίζει σήμερα η Εθνική ομάδα (28/2 19:00). Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σε σχέση με το προηγούμενο ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος εξαιρέθηκε για να μην καταπονηθεί περαιτέρω. Αντίθετα, στη 13μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Η “επίσημη αγαπημένη” σκοπεύει σήμερα να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Η Εθνική θέλει να κάνει το 2 στα 2 στη Τουρκία, μετά τη νίκη της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με το επεισοδιακό 72-71.

Tην πρόκριση στο Παγκόσμιο κύπελλο 2023 θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες του ομίλου. Στην περίπτωση που η Εθνική μας φτάσει στο 3-1 θα είναι σχεδόν αδύνατον να χάσει τη πρόκριση στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία (30/6) εντός έδρας και Λευκορωσία (3/7) εκτός έδρας.

«Πολλά δεν θα αλλάξουν και από τις δύο πλευρές, αλλά σίγουρα και οι δύο ομάδες πρέπει να βελτιώσουν πράγματα γιατί και οι δύο ομάδες εννοείται ότι δεν είναι καιρό δουλεμένες» ήταν τα λόγια του Σωτήρη Μανωλόπουλου ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Τουρκία.

Group B – Κατάταξη

1. Ελλάδα 2-1
2. Λευκορωσία 1-1
3. Μεγάλη Βρετανία 1-1
4. Τουρκία 1-2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…