Κεντρική Basket League Το δεύτερο ημίχρονο έβγαλε ρεκόρ

Το δεύτερο ημίχρονο έβγαλε ρεκόρ

Ολυμπιακό basket League

*Είναι οι 60 πόντοι που σημείωσε ο Ολυμπιακός αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 59 επίσης στο δεύτερο ημίχρονο που είχε στα ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, της 2ης αγωνιστικής στο Λαύριο και της 9ης αγωνιστικής στη Λάρισα.

 

*Είναι οι 18 πόντοι που είχε το Λαύριο Megabolt, αφού σημείωσε έναν λιγότερο από εκείνους που είχε ο Απόλλων Oscar στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του στη Ρόδο για τη 2η αγωνιστική.

 

*Είναι έτσι ρεκόρ περιόδου και η διαφορά των 42 πόντων του δεύτερου ημιχρόνου (60-18) αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 29 που είχε ο Άρης από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της 1ης αγωνιστικής (57-28).

 

*Στο αποψινό παιχνίδι σημειώθηκε η μεγαλύτερη διαφορά στα ομαδικά ranking αφού ο Ολυμπιακός είχε 150 και το Λαύριο Megabolt μόλις 29. Η επίδοση της ομάδας της λαυρεωτικής αποτελεί αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν το 35 που είχε ο Ιωνικός στο εντός έδρας παιχνίδι του με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική.

 

*Το «ερυθρόλευκο» +121 είναι νέο ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν το +118 (160-42) του Ολυμπιακού στο ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Περιστέρι – Προμηθέας Πάτρας 94-92

Με λυτρωτή Χέιλ πήρε το «θρίλερ» ο Προμηθέας. Ο Προμηθέας επικράτησε του Παριστερίου με 94…