Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor – Ξεσπά εναντίον του Σοϊλέδη η Βρισηίδα

Survivor – Ξεσπά εναντίον του Σοϊλέδη η Βρισηίδα

Survivor

Γεμάτη νεύρα και ένταση η Βρισηίδα τα έβαλε με όλη την ομάδα της και κυρίως με τον Άρη Σοϊλέδη.

Εκεί που όλα φαινόντουσαν ωραία και αρμονικά στην παραλία των διάσημων, τελικά ένα απίθανο ξέσπασμα από την Βρισηίδα Ανδριώτου είχε σαν αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα έξω φρενών τα… έβαλε με τον Άρη Σοϊλέδη και ορισμένα άλλα άτομα από την καλύβα της, με τους συμπαίκτες της να απορούν και να μένουν με το στόμα ανοικτό.

Ωστόσο φαίνεται πως η ίδια δεν θέλησε να μείνει μόνο εκεί, καθώς ανέφερε πως έχουν αρχίσει και δημιουργούνται υπο ομάδες στην καλύβα, κάτι που περιμένουμε με περιέργεια να δούμε κι εμείς.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα είναι προγραμματισμένο το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με τους μαχητές να θέλουν να σπάσουν την κακοδαιμονία που έχουν, καθώς μετράνε εννέα συνεχόμενες ήττες και όπως μπορείτε να καταλάβετε το συγκεκριμένο γεγονός είναι κάτι αρκετά άσχημο για εκείνους.

Μάλιστα σήμερα αναμένεται να δούμε στο συμβούλιο του νησιού και μια μεγάλη ανατροπή, ωστόσο για την ώρα δεν ξέρουμε ακόμα τι θα είναι. Ωστόσο επειδή το Survivor είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι μπορούμε να τα περιμένουμε όλα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…