Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor

Δείτε τα τελευταία γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης και ποιος διαγωνιζόμενος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει πλέον στο Survivor, έπειτα από το απίστευτο σερί των Διασήμων που άφησε νηστικούς για περισσότερους από 20 μέρες τους Μαχητές.

Η μπλε ομάδα, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, παίρνοντας και την πρώτη της ασυλίας χθες (20/2) και όπως σας ενημερώσαμε το πρωί, το σερί μεγαλώνει καθώς θα κάνουν το 2-0 στους αγώνες ασυλίας και έτσι το σίγουρο είναι πως θα φύγει κάποιος από την κόκκινη ομάδα.

Survivor Spoiler 21/2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Το βράδυ της Κυριακής μάθαμε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός είναι ο Σάκης Αρσενίου και μπορούμε να πούμε πως έχει μεγάλες πιθανότητες να αποχωρήσει, καθώς η συμπεριφορά του δεν δείχνει να αρέσει και πολύ στον κόσμο, βάσει όσων διαβάζουμε στα social media.

Ποιους θα έχει όμως δίπλα του στη ψηφοφορία ο τραγουδιστής;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι παίκτες θα ψηφίσουν ως δεύτερη υποψήφια την Ναυσικά, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης ως κάτοχος του κολιέ ασυλίας, περιμένουμε να βγάλει στον τάκο τη Μυριέλλα που πλέον φαίνεται πως έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…