Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης κατονομάζει «ανοιχτά» αυτούς τους τρεις παίκτες

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης κατονομάζει «ανοιχτά» αυτούς τους τρεις παίκτες

Κατσαούνης

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου (5/02) στους δέκτες μας το Survivor, στο οποίο μετά την αποχώρηση της Άσπας Πρεδάρη στην ομάδα των Μαχητών «φουντώνουν» οι εντάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης «πετά σπόντες» κατά των συμπαικτών του.

Μάλιστα, κατονομάζει ανοιχτά τον Σάββα Κάλφα, την Σοφιάνα Αβραμάκη και τον Σπύρο Μαρτίκα για την συμπεριφορά τους απέναντί του που όπως αναφέρει έχουν ξεκινήσει ξαφνικά να τον πλησιάζουν κάτι που δεν του έχει αρέσει καθόλου.

«Δεν έκανα το χατίρι στην ομάδα μου να με διώξει. Συγκεκριμένα θα αναφερθώ σε τρία άτομα που είμαι σίγουρος. Ο ένας είναι ο Σάββας, δεύτερος ο Μαρτίκας και τρίτη η Σοφιάνα» δηλώνει αρχικά ο παίκτης των Μαχητών.

«Άρχισαν να με πλησιάζουν ένας ένας, κάτι που δεν μου άρεσε και εγώ θα συνεχίσω να έχω τη στάση μου. Να είμαι καλός αγωνιστικά και θα συνεχίσω να κοιμάμαι κάτω από την καλύβα, παρά να κοιμάμαι πάνω με τους συμπαίκτες μου και να μου θέλουν να καρφώσουν το μαχαίρι στο στήθος» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Κι άμα είναι στο στήθος θα είναι καλά, μην τη φάω στην πλάτη» τόνισε ενώ αμέσως αργότερα φαίνεται στο τρέιλερ το σκληρό αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε στις 5 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…