Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Για κεμπάπ θα πήγαινε ο Κατσαούνης τη Ναυσικά [vid]

Survivor: Για κεμπάπ θα πήγαινε ο Κατσαούνης τη Ναυσικά [vid]

tsakatsoukas jpg

Ο παίκτης των μαχητών ανέφερε πως εάν έβγαινε πρώτο ραντεβού με τη Ναυσικά, θα επέλεγε να πάνε σε ένα καλό μαγαζί με κεμπάπ προκειμένου να της κάνει το τραπέζι.

Το επεισόδιο του Σαββάτου 26/02 στο Survivor πέρα από τις εντάσεις και τις λογομαχίες είχε και ορισμένες άκρως ξεκαρδιστικές στιγμές. Μια από αυτές ήταν στο παιχνίδι ερωτήσεων εκεί που οι παίκτες για μια ακόμη φορά έδωσαν ρεσιτάλ με τις απαντήσεις τους. Ωστόσο παρά τον… ανταγωνισμό η καλύτερη ατάκα δεν θα μπορούσε από το να καταλήξει στον Γιώργο Κατσαούνη ή αλλιώς Τσακατσούκα, ο οποίος αποκάλυψε πως αν έβγαινε πρώτο ραντεβού με την Ναυσικά θα την πήγαινε για προβατίνες και κεμπάπ!

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής παίκτης ανέφερε πως αν του δινόταν η ευκαιρία να έβγαινε ένα ραντεβού με την Ναυσικά, το μέρος το οποίο θα διάλεγε να πάνε θα ήταν ένα καλό μαγαζί με κεμπάπ προκειμένου να φάνε. Κάτι το οποίο η παίκτρια των διάσημων δεν το πήρε με κακό μάτι, ωστόσο αυτή είχε διαφορετική επιλογή και συγκεκριμένα μοριακή κουζίνα.

Όπως είναι λογικό αυτός ο διάλογος είχε ως αποτέλεσμα οι συμπαίκτες τους στον πάγκο να ξεκαρδιστούν από τα γέλια και να αρχίσουν τα πειράγματα στα δυο παιδιά.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…