Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου του 7χρονου στην Κυψέλη [pics]

Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου του 7χρονου στην Κυψέλη [pics]

kipseli

H απολογία του Πολωνού που σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη και κατόπιν μαζί με την μητέρα του παιδιού και σύντροφό του έθαψαν το παιδί σε δώμα κάνει τον γύρο του διαδικτύπου και προκαλεί αποτροπιασμό. Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε  δολοφόνος του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη, το έθαψαν πριν πέντε χρόνια στο δώμα και μετά κρατούσαν τα οστά του σε εργαλειοθήκη, στο ανθρωποκτονιών.

KASELAKI2

Όπως ακούστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, το παιδί εκείνη τη μέρα το είχαν υποβάλλει σε πολύωρη ορθοστασία. Κάποια στιγμή δεν άντεξε και κυριολεκτικά κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει. Τότε ο Πολωνός του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα και τη μύτη και αργότερα το βρήκε νεκρό.

Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ  τηλεφωνούν στην οικογένεια που ήταν το κοριτσάκι που έχουν ακόμα (αδερφάκι του 7χρονου) για να το κρατήσουν ακόμα δύο μέρες. Η μητέρα ρώτησε τον Πολωνό «τώρα τι κάνουμε;» και εκείνος της είπε: «Φύγε εσύ, θα το φτιάξω εγώ».

TAFOS

Αφού έβαλε το τσιμέντο, πέταξε όλα τα πράγματα του παιδιού στα σκουπίδια. Όταν ρώτησε το κοριτσάκι «που είναι ο αδερφός μου;», του είπαν, πως πήγε στην Πολωνία στον πατέρα του.

Στην απολογία του, ο δολοφόνος : «Ήταν πολύ ατίθασο παιδί, φώναζε συνέχεια και έδειχνε ασέβεια στη μάνα του. Εκείνη τη μέρα φώναζε διαρκώς και δεν σταματούσε. Έπρεπε να τον τιμωρήσω για να σταματήσει. Έβαλα στο στόμα του μονωτική ταινία και τον άφησα στο δωμάτιο του. Όταν πήγα μετά από ώρα να δω τι κάνει τον βρήκα νεκρό».

Την ίδια ώρα η μητέρα, τηρεί ψυχρή και απόμακρη στάση, δεν λέει πολλά, παρά μόνο ότι δεν ξέρει τίποτα, όταν ο σύντροφός της, την τοποθετεί στη σκηνή του εγκλήματος. Στους αστυνομικούς είπε: «Δεν κατάλαβα τι έγινε, ήμουν σε άλλο δωμάτιο και έπαιζα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι…». Το ανθρωποκτονιών δεν την πιστεύει.

Από κει και πέρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το «πως» αποκαλύφθηκε η όλη αποτρόπαια υπόθεση: Πριν από 2-3 μήνες συνελήφθη ένας άντρας με κάποιες κατηγορίες. Είπε στην αστυνομία πως γνωρίζει για τη δολοφονία του 7χρονου αγοριού. Του το είχε πει ο δράστης, ένα βράδυ που είχε πιει. Ο Πολωνός έπαιρνε ναρκωτικά και έπινε πάρα πολύ αλκοόλ.

TAFOS2

Εντύπωση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην αστυνομία, πως κουβαλούσαν παντού τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη, ακόμα και όταν είχαν μείνει άστεγοι. Όταν τους ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί δεν τα έθαψαν, δεν πήραν απάντηση.

Να σημειώσουμε, πως ο πατέρας των παιδιών στην Πολωνία, που είπαν πως έστειλαν εκεί τον 7χρονο τότε, βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική.

Πώς φτάσαμε στην φρικαλέα αποκάλυψη

Η αρχή έγινε από μια καταγγελία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, και τότε οι αρμόδιοι αξιωματικοί ξεκίνησαν ενδελεχή έρευνα για να εντοπίσουν το 7χρονο (τότε) αγοράκι. Η μητέρα ήταν παντρεμένη με Πολωνό, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Κάποια στιγμή το ζευγάρι χώρισε, ο πατέρας έφυγε στην Πολωνία και η μητέρα έμεινε με τα δύο παιδιά.

Στη συνέχεια, όμως, έγιναν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών με την Κοινωνική Πρόνοια να επεμβαίνει και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα να δοθεί το κοριτσάκι σε ανάδοχη οικογένεια, με το αγοράκι να μένει με τη μητέρα του. Τα ίχνη του αγοριού χάνονται πριν από πέντε χρόνια, με τη μητέρα να επικαλείται ότι βρισκόταν με τον πατέρα του στην Πολωνία κάτι που ποτέ δεν πίστεψαν οι αστνομικοί που το ερευνούσαν μέχρι και σήμερα.

Κάτοικος: Δεν είχα ακούσει ποτέ φασαρία

Κάτοικος της περιοχής, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης ανέφερε πάντως στο Dnews: «Το πρωί ήρθα να ανοίξω το γραφειο και είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο με δυο άτομα να στέκονται εδώ δίπλα. Από περιέργεια ρώτησα έναν γείτονα και μου είπε ότι είναι ο εισαγγελέας ο οποιος έρευνα ένα δώμα στην πολυκατοικία. Μετά από αρκετή ώρα κατέβηκε η αστυνομία, αυτό που άκουσα είναι ότι εκκρεμεί μια υπόθεση για ναρκωτικά. Δεν τους γνώριζα, αλλά δεν είχα ακούσει ποτε φασαρία. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα από τους γείτονες για το παιδί».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου.

Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη”.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…