Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Snik: Η ειρωνική απάντηση στον Λιάγκα – «Να πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση»

Snik: Η ειρωνική απάντηση στον Λιάγκα – «Να πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση»

snik

Ο Γιώργος Λιάγκας «τα έβαλε» με τον Snik και ο δημοφιλής ράπερ έδωσε πληρωμένη απάντηση μέσα από τα Instagram Stories του.

Πιο συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν ο Snik προκάλεσε τον παρουσιαστή να βρεθούν στο ρινγκ, με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάει μέσα από το Πρωινό.

«Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι όψιμα ότι τα τραγούδια αυτά προβάλλουν τον σεξισμό και τη βία» είχε δηλώσει ο παρουσιαστής.

Μια ημέρα αργότερα, ο Snik θέλησε να δώσει τη δική του… ειρωνική απάντηση τονίζοντας στην ουσία πως η πυγμαχία δεν είναι βία αλλά άθλημα: «Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση».

Πηγή: Tlife.gr

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…