Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σάρας: «Θα με σκοτώσουν στη Μπαρτσελόνα αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου»

Σάρας: «Θα με σκοτώσουν στη Μπαρτσελόνα αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου»

Γιασικεβίτσιους

Στην συνέντευξη τύπου ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους  στάθηκε στην την πολύ καλή εμφάνιση της Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον Παναθηναϊκό

Δείτε αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ισπανικής ομάδας:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλαμε όλοι να παίξουμε καλά, κάτι που κάναμε και πήραμε τη νίκη. Ήμασταν σοβαροί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και οι παίκτες έδειξαν πως έχουν αυτοπεποίθηση, κάτι που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο».

Για το αν η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για το Final Four: «Η δεύτερη χρονιά είναι πολύ καλύτερη πάντα με τον ίδιο προπονητή. Οι παίκτες βρίσκονται περισσότερο. Για μένα το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να παίξουμε όλοι μαζί και φυσικά το πως θα ταιριάξουμε. Δεν ξέρω να απαντήσω ακόμα αν θα πάμε στο Final Four, είναι πολύ νωρίς ακόμα».

Για την… αποτυχένη κεφαλιά: «Ήταν πολύ κακή, όντως. Πήρα πολλά μηνύματα (γέλια). Ξέρετε πως είναι το ποδόσφαιρο στη Λιθουανία, δεν περνάμε καλές στιγμές».

Για τον Παναθηναϊκό και την εικόνα που του άφησαν οι «πράσινοι» που βρίσκονται στην προτελευταία θέση: «Ο Παναθηναϊκός περνάει μια πολύ δύσκολη στιγμή. Λίγο λυπηρή. Είναι αδύνατον να είσαι τόσα χρόνια ψηλά. Θεωρώ πως από τη στιγμή που έφυγε ο Ζέλικο, η ομάδα έκανε ένα μικρό βήμα πίσω. Από τη στιγμή που έφυγε και ο Τσάβι Πασκουάλ, έκανε κι άλλο ένα βήμα πίσω… Πλέον περνάει μια άσχημη στιγμή. Μια ομάδα με τεράστια παράδοση και ιστορία, με κόσμο που περιμένει να έλθει στο ΟΑΚΑ κάτι που θα του δώσει ξανά φιλοδοξίες και όραμα. Νομίζω πως θα γίνει γρήγορα. Τους εύχομαι τα καλύτερα, για μένα είναι ένα ξεχωριστό κλαμπ. Αυτό συμβαίνει σε διάφορες περιόδους. Είναι σκληρό να βλέπεις έτσι τον Παναθηναϊκό, του εύχομαι να επιστρέψει»

Για τα 114α γενέθλια του Παναθηναϊκού: «Ξέρω ότι θα με “σκοτώσουν” στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου εκτός Λιθουανίας και τη Ζαλγκίρις, όπως πάντα λέω. Η μεγάλη μου αγάπη. Είναι η ομάδα που με επηρέασε και με υποστήριξε περισσότερο μέσα στα χρόνια. Ξέρετε πως έχω Ελληνίδα γυναίκα και είμαι πολύ δεμένος με την Ελλάδα, καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Υπήρχε και θα υπάρχει πάντα μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να συνεχιστεί για πολύ καιρό αυτή η σχέση αγάπης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…