Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σάκης Ρουβάς: Πώς αντιδρούν τα παιδιά του όταν αγωνίζεται ο θείος τους στο Survivor

Σάκης Ρουβάς: Πώς αντιδρούν τα παιδιά του όταν αγωνίζεται ο θείος τους στο Survivor

Survivor

Ο Σάκης Ρουβάς υποστηρίζει ένθερμα τον αδερφό του Απόστολο και δεν χάνει επεισόδιο του Survivor. Μάλιστα, ο σεφ έχει και φανατικό κοινό αφού όλη η οικογένεια στήνει κερκίδα όταν μπαίνει στον στίβο μάχης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, μιλούν για τον θείο τους.

Πρόσφατα η 9χρονή Αριάνδη βρέθηκε σε παιδικό πάρτι και θέμα συζήτησης ήταν ο Απόστολος. Η μικρή ήξερε τα πάντα για εκείνον ενώ και τα 4 αδέρφια τον βλέπουν στα αγωνίσματα και χαίρονται ιδιαίτερα όταν κερδίζει.

Αυτό που τους κάνει εντύπωση βέβαια είναι το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει.

Η αφιέρωση του σεφ στον αδερφό του
Στο χθεσινό επεισόδιο (2/2) σε ένα από τα run, o Απόστολoς Ρουβάς μονομάχησε με τον Γιάννη Τσολάκη, τον οποίο και νίκησε.

Στη συνέχεια, ο παίκτης των Διάσημων ένιωσε την ανάγκη να αφιερώσει αυτή την επιτυχία του στον αδερφό του, Σάκη Ρουβά, λέγοντας: «Παιδάκια θέλω να κάνω μία ωραία αφιέρωση, είναι η πρώτη μου προσωπική αφιέρωση… θέλω να κάνω μία αφιέρωση στον αδερφό μου.. δεν αγαπάω κανέναν ξεχωριστά λιγότερο ή περισσότερο αλλά θέλω αφιερώσω αυτή νίκη… από μικρό παιδί πάντα με προστάτευε με καθοδηγούσε και είναι πραγματικά το ίνδαλμά μου και το παράδειγμα μου για τη ζωή θέλω να τον αφιερώσω στον αδερφό μου τον Σάκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

ΔΕΔΔΗΕ: Που θα έχει διακοπή ρεύματος σήμερα

Σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος προχωράει σήμερα Πέμπτη 24/11 ο ΔΕΔΔΗΕ. Δείτε αναλυτι…