Κεντρική Basket League Ρότεν: «Έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση και να ηγηθώ του Ηρακλή»

Ρότεν: «Έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση και να ηγηθώ του Ηρακλή»

Ηρακλής, Ρότεν

Ο Τόνι Ρότεν έφτασε το πρωί στη Θεσσαλονίκη και το μεσημέρι έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση παγκοσμίως, λόγω του κορονοϊού, αλλά αγαπώ το μπάσκετ και η Ευρώπη είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να παίζεις μπάσκετ. Επομένως δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να επιστρέψω. Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ανυπομονώ να έρθει η ώρα για το πρώτο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε καλά πράγματα για την ομάδα. Είμαι έτοιμος να αποδεχθώ την πρόκληση, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες, που έρχονται».

Ο 29χρονος γκαρντ μπορεί, αν του ζητηθεί, να γίνει ο ηγέτης του Ηρακλή: «Είμαι εδώ για να ηγηθώ της ομάδας, όποτε χρειαστεί και να τη βοηθήσω με την εμπειρία μου. Επίσης, να είμαι ένας παίκτης που θα βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας. Νομίζω ότι ο Ηρακλής είναι καλύτερη ομάδα απ’ αυτό, που δείχνει το ρεκόρ που έχει και η βαθμολογική του θέση. Έχει χάσει αρκετές αναμετρήσεις, οι οποίες κρίθηκαν στο τέλος και ο στόχος μου είναι αρχίσουμε να κερδίζουμε. Αν είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, μπορούμε να πάρουμε τις νίκες, που θέλουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…