Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Προκαταρκτική εξέταση για το φλεγόμενο πλοίο με 12 αγνοούμενους: Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί

Προκαταρκτική εξέταση για το φλεγόμενο πλοίο με 12 αγνοούμενους: Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί

μάχη διασωστών

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί του φλεγόμενου πλοίου, που παραμένεις στις φλόγες έπειτα από 30 ώρες.

Για τις συνθήκες του ατυχήματος, άλλωστε, η Εισαγγελία έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σε εξέλιξη παραμένει, την ίδια ώρα, η κατάσβεση της πυρκαγιάς στο πλοίο, όπου επιχειρούν ρυμουλκά καθώς και πλοία της Πυροσβεστικής, με στοχευμένες ρίψεις νέρου.

Σημειώνεται πως οι συγγενείς των τριών αγνοούμενων Ελλήνων, έχουν μεταβεί στην Κέρκυρα, στην προσπάθειά τους να έχουν καλύτερη κι αμεσότερη ενημέρωση για τα οικεία τους πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στους 12 συνολικά αγνοούμενους.

Πύρινη κόλαση: Έως και 600 βαθμοί Κελσίου στο εσωτερικό του πλοίου
Σύμφωνα με πληροφορίες – για να υπάρξει νέα επιχείρηση από στελέχη της ΕΜΑΚ και την ειδική ομάδα διάσωσης για τον εντοπισμό των 12 αγνοουμένων – θα πρέπει να μειωθούν οι καπνοί αλλά και οι θερμοκρασίες που έχουν αναπτυχθεί σε πολλά μέρη του πλοίου και ξεπερνούν αυτή τη στιγμή σε πολλά σημεία τους 500 βαθμούς Κελσίου.

Το πλοίο έχει ήδη προσδεθεί από ρυμουλκό και δεν κινδυνεύει πλέον να παρασυρθεί και να προσαράξει στα αβαθή ή να προσκρούσει επάνω σε κάποιο άλλο πλοίο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…