Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πρώην παίκτης του Top Chef κάνει αγωγή στον Ατζούν και ζητά 100.000 ευρώ

Πρώην παίκτης του Top Chef κάνει αγωγή στον Ατζούν και ζητά 100.000 ευρώ

TOp chef

Πρώην παίκτης του «Top Chef» κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί και ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ για ηθική και επαγγελματική βλάβη. Όπως καταγγέλλει ο πρώην παίκτης του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής έγινε παραποίηση στο μοντάζ στο επεισόδιο της αποχώρησής του.

Ο πρώην παίκτης του «Top Chef», που σέρνει στα δικαστήρια την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, στο επίμαχο επεισόδιο κλήθηκε να δημιουργήσει ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο. Στην αλμυρή παρασκευή, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, έβαλε μισό κουταλάκι ζάχαρη και στην γλυκιά παρασκευή η κάμερα τον έχει καταγράψει να ρίχνει τη ζάχαρη από ένα σακουλάκι, υπολογίζοντας με το μάτι.

Μιλώντας στην Espresso, ο ίδιος καταγγέλλει ότι «προβάλλεται μονταρισμένο πλάνο από τη γλυκιά παρασκευή μου, όπου κρατάω ένα σακουλάκι με τη ζάχαρη και αδειάζω σχετικά μεγάλη ποσότητα, ήτοι 600 γραμμάρια, μέσα στην κρέμα του γλυκού και όχι του αλμυρού πιάτου για το οποίο κρινόμουν -κάτι που δεν είναι διακριτό από τον μέσο τηλεθεατή. ο οποίο θεωρεί ότι βάζω τόσο μεγάλη ποσότητα ζάχαρης στη σάλτσα της αλμυρής παρασκευής, σφάλμα που δεν κάνει ούτε κάποιος εντελώς αδαής προς τη μαγειρική».

Η αγωγή του πρώην παίκτη του «Top Chef» κατατέθηκε πριν από περίπου δύο μήνες και η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο. Ο μάγειρας μίλησε για το θέμα στον ΑΝΤ1 πρωί της Τρίτης (01.02.2022), περιγράφοντας αναλυτικά τους λόγους που προχώρησε στην αγωγή.

«Στο επεισόδιο της αποχώρησής μου, στις 23/9/2021, είδα ότι έχουν παραποιηθεί κάποια πλάνα στο μοντάζ, ενώ δεν κρίθηκε ποτέ η γλυκιά μου παρασκευή. Στους υπόλοιπους τρεις παίκτες έδειξαν και τις δύο παρασκευές, ενώ σε εμένα έδειξαν μόνο την γλυκιά. Επίσης, με ρώτησε ο ένας από τους κριτές αν έβαλα ζάχαρη στην αλμυρή παρασκευή και απάντησα πως έβαλα πολύ λίγη ζάχαρη. Και εκεί έγινε το μοντάζ, που με δείχνει να βάζω ένα κιλό ζάχαρη, αλλά σε άλλη παρασκευή! Ενώ εγώ είχα βάλει μόνο μισό κουταλάκι του γλυκού. Αυτό με προσέβαλε ενώ μου δημιούργησε πρόβλημα επαγγελματικά», ανέφερε ο ίδιος.

«Αυτό έγινε τον περασμένο Σεπτέμβρη. Εγώ έκανα κάποια ραντεβού με την εταιρεία, για να αποκατασταθούν τα πλάνα. Προφορικά μου είπαν ότι θα λυνόταν, αλλά δεν ήρθαμε σε συμβιβασμό», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…