Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίφτης: «Καμία ήττα δεν είναι αποδεκτή, θέλουμε τους δύο εγχώριους τίτλους»

Πρίφτης: «Καμία ήττα δεν είναι αποδεκτή, θέλουμε τους δύο εγχώριους τίτλους»

Παναθηναϊκός Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης, στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του τόνισε πως καμία ήττα δεν είναι αποδεκτή για τον Παναθηναϊκό και ανέφερε για τη συνέχεια: «πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να πάρουμε τους δύο εγχώριους τίτλους.

 

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής, Δημήτρης Πρίφτης:

«Είχαμε ένα κακό 2ο δεκάλεπτο. Εκεί προκαλέσαμε κακό στους εαυτούς μας. Είναι προφανές ότι η Μπαρτσελόνα παίζει σκληρά. Αν δεν παίζεις στο ίδιο επίπεδο, θα χάσεις εύκολα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κανείς όταν αντιμετωπίζει την “Μπάρτσα”. Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το παιχνίδι της, όλα είναι διαφορετικά. Αυτό ήταν το βασικό λάθος που κάναμε. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον κόουτς Σάρας και την Μπαρτσελόνα. Εμείς συνεχίζουμε».

Για τις φετινές ήττες του Παναθηναϊκού στην Euroleague: «Δυστυχώς, φέτος έχουν υπάρξει κάποια ματς που έχουμε χάσει στο τελευταίο σουτ. Δεν είναι ότι αδιαφορούμε για την Euroleague, θέλουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με απουσίες και αυτό μας στοίχισε. Πρέπει να το λάβουμε υπ’ όψιν. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η σεζόν είναι μεγάλη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…