Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιωτική βοήθεια στέλνει ο Μπάιντεν [vid]

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιωτική βοήθεια στέλνει ο Μπάιντεν [vid]

Ουκρανία Ελλάδα
Δραματικές είναι οι ώρες αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία καθώς δίνονται πολλές μάχες και η Ρωσία χτυπάει ακόμα και κτίρια με πολίτες. Νέο βίντεο Ζελένσκι, live η εικόνα από τους δρόμους Κιέβου. Επιπλέον ο πρόεδρος Μπάιντεν ενέκρινε τη χορήγηση στρατιωτικής βοήθειας ύψους 350 εκατ. δολαρίων.

Η Ρωσία χτυπάει ανελέητα την Ουκρανία, ο Ζελένσκι βγήκε στου δρόμους και έστειλε το μήνυμα του ότι «είμαι εδώ και συνεχίζουμε» και ο Μπάιντεν στέλνει βοήθεια.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε νωρίς το πρωί από το λευκορωσικό μέσο ενημέρωσης Nexta, διακρίνεται πολυκατοικία που έχει «χτυπηθεί» από πύραυλο και ολόκληρη η περιοχή «πνίγεται» από τον καπνό.

Ρωσικοί πύραυλοι «χτυπούν» πολυκατοικίες και κτίρια όπου ζουν πολίτες:

Δείτε Βίντεο:

 

Ο πρόεδρος Μπάιντεν ενέκρινε τη χορήγηση στρατιωτικής βοήθειας ύψους 350 εκατ. δολαρίων στην Ουκρανία

Ο προέδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έδωσε οδηγίες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ προκειμένου να αποδεσμεύσει κονδύλι ύψους 350 εκατ. δολαρίων ως στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία καθώς η χώρα προσπαθεί να αποκρούσει μια ρωσική εισβολή.

Σε σημείωμα προς τον υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκειν, ο Μπάιντεν δίνει οδηγίες για τη διάθεση 350 εκατ. δολαρίων μέσω του Νόμου για τη Διεθνή Βοήθεια για την άμυνα της Ουκρανίας.

Νέο μήνυμα Ζελένσκι από τους δρόμους του Κιέβου, «είμαι εδώ, δεν καταθέτουμε τα όπλα»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ξεκαθάρισε μέσω βίντεο πως ο ουκρανικός στρατός δεν έχει παραδώσει τα όπλα και συνεχίζει τη μάχη απέναντι στην Ρωσία.

«Υπάρχουν πολλές πλαστές πληροφορίες στο διαδίκτυο ότι καλώ τον στρατό μας να καταθέσει τα όπλα και ότι υπάρχει εκκένωση.Είμαι εδώ. Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα. Θα υπερασπιστούμε το κράτος μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…