Κεντρική Γυναίκες Πλουφ: Έτοιμη για παγκόσμιο με τον Καναδά

Πλουφ: Έτοιμη για παγκόσμιο με τον Καναδά

Πλουφ μπάσκετ

Μεγάλη τιμή τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για την ίδια τη Μισέλ Πλουφ. Η Καναδή φόργουορντ του Ολυμπιακού, κλήθηκε στην Εθνική της ομάδα. Η Εθνική Καναδά γυναικών συμμετέχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου  μπάσκετ γυναικών.

Οι αγώνες του Ομίλου Προκριματικών θα διεξαχθούν στην Οζάκα της Ιαπωνίας. Αντίπαλοι της Εθνικής Καναδά είναι οι Ιαπωνία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Λευκορωσία. Οι αγώνες θα γίνουν από τις 10 έως και τις 13 Φλεβάρη. Πρώτη αντίπαλος θα είναι η διοργανώτρια ομάδα της Ιαπωνίας.

Στη συνέχεια ο Καναδάς της Μισέλ Πλουφ θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Το τελευταίο παιχνίδι είναι κόντρα στη Λευκορωσία, την Κυριακή 13/2. Στη συνέχεια, η Καναδή φόργουορντ θα πετάξει για την Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Μέχρι στιγμής η Μισέλ Πλοφ έχει 3 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε αυτά τα ματς σημειώνει 10.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.7 κλεψίματα κατά μέσον όρο. ακόμα στο Eurocup γυναικών, έχει 6 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα παιχνίδια, πετυχαίνει 15.8 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 1.7 κλεψίματα κατά μέσον όρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…