Κεντρική Basket League Πάτρα: Θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

tzortzina e1645546443642 jpg

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Τζωρτζίνας σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα θα βγουν σε ένα μήνα καθώς θα αποσταλούν σε εργαστήριο του εξωτερικού. Τι δήλωσε ιατροδικαστής για τα τρία νεκρά παιδία στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τον alpha, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν παραγγείλει να γίνουν πιο εξειδικευμένες -απ’ ότι συνήθως- εξετάσεις και αναλύσεις στα δείγματα του 9χρονου κοριτσιού, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την αιτία θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, δεδομένου ότι πρόκειται για μία υπόθεση που είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Η διαδικασία αυτή προβλέπεται να είναι χρονοβόρα και κατά συνέπεια δεν αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων άμεσα. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως χρειαστεί ακόμη και ένας μήνας ώστε να βγουν τα κρίσιμα αυτά αποτελέσματα.

«Έχουμε όλα τα εργαλεία για να εντοπίσουμε τα πάντα», δήλωσε η ιατροδικαστής, Άννα Ράζου.
Η ιατροδικαστής ανέφερε πως είναι σπάνιο, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχει μια κοινή γενετική αιτία, η οποία να προκαλεί το θάνατο σε πολλά μέλη μιας οικογένειας.

Η υπόθεση είναι πολύ ενδιαφέρουσα για την ιατροδικαστική επιστήμη και υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Σίγουρα είναι όλα «στο τραπέζι», δήλωσε η κ.Ράζου.

«Η ιατροδικαστική επιστήμη είναι μία από τις επιστήμες που μπορεί να δώσει απαντήσεις ακόμα και σε μια τόσο δύσκολη υπόθεση, όπως αυτή στην Πάτρα», συμπλήρωσε η ίδια.

Αναφορικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, η κ. Ράζου δήλωσε πως είναι σύνηθες να καθυστερούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η διερεύνηση, που είναι πιο ενδελεχής, γιατί οι γιατροί θέλουν να είναι βέβαιοι 100%, ενδέχεται να καθυστερήσουν περισσότερο.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…