Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πάτρα: «Έχω άσσους στο μανίκι μου» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: «Έχω άσσους στο μανίκι μου» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα

Τι είπε ο πατέρας των τριών κοριτσιών -Μάνος Δασκαλάκης- στην Πάτρα, για την ιατροδικαστική έκθεση. Οι «ανακολουθίες» που προκύπτουν και τι λένε Τσούκαλης και Σόμπολος για την υπόθεση.

Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου», είπε στον ΑΝΤ1, ο πατέρας των τριών νεκρών αδελφών στην Πάτρα –Μάνος Δασκαλάκης-, αναφερόμενος όπως είπε στην αντιμετώπιση νοσοκομειακά και νοσηλευτικά των περιπτώσεων των άτυχων παιδιών που έφυγαν πρόωρα από την ζωή.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος στον Ant1, ο πατέρας είπε χαρακτηριστικά «Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό», σημειώνοντας με νόημα πως «θα τα πούμε εν καιρώ».

Σχετικά με τις αναφορές για εισπνοή αερίου που σχετίζεται με τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού, ο πατέρας υποστήριξε, ότι σχετικά στοιχεία αφορούν τον θάνατο της Μαλένας και όχι της αδελφής της και πως σχετικές αναφορές υπάρχουν στην σχετική ιατροδικαστική έκθεση.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Ant1 που διάβασε όπως είπε την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας και πουθενά δεν αναφέρεται πως αποτέλεσε αντικείμενο εξέτασης η μύτη του κοριτσιού, κάνοντας λόγο για ακόμη μια ανακολουθία που πρέπει να αποσαφηνιστεί, όπως και η διαφορά στην μαρτυρία της θείας για τον θάνατο της Ίριδας σε σχέση με το ντοκουμέντο από το ΕΚΑΒ.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ακόμη πως, σύμφωνα με τις αναφορές του πατέρα, η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, καθώς πολλοί πελάτες της εταιρείας που δουλεύει εκείνος έχουν εκφράσει ενστάσεις και αντιδράσεις, ενώ η μητέρα, ήταν να δουλέψει μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είχαν προσφερθεί πολλοί να βοηθήσουν, όμως τώρα έχουν απομακρυνθεί όλοι.

Θεία της μητέρας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» λέγοντας μεταξύ άλλων για τα σενάρια που ακούγονται «Για όνομα του Ιησού Χριστού! Ποια μάνα λέει ότι σκότωσε τα παιδιά της; Δεν ντρέπονται; Είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα. Τι θα βάλει αυτό το παιδί στην τσέπη του; Όλο συκοφαντίες είναι. Είναι πολύ καλή οικογένεια».

Ακόμη, μίλησε και ένας φίλος του πατέρα, αναφέροντας πως «είναι τρομερό παιδί, απίστευτο παιδί, δεν μπορείτε να φανταστείτε… Η ομάδα τον βοήθησε οικονομικά και γενικά ήταν πολύ στενοχωρημένος, δεν ήταν στα μπουζούκια και τέτοια… αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά του. Δεν πιστεύω να έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι ακραίο όλο αυτό να συμβεί, ειδικά στον Μάνο, είναι τραβηγμένα σενάρια».

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», μίλησαν ακόμη ο Πάνος Σόμπολος και ο Γιώργος Τσούκαλης, που σημείωσε πως «δεν πιστεύω πως υπάρχει εμπλοκή από το άμεσο περιβάλλον, αλλά από κάποιους άλλους παράγοντες ότι υπήρξαν λάθη ή παραλείψεις που συνιστούν εγκληματική ενέργεια»

ΠΗΓΗ: dnews.gr 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…