Κεντρική Basket League Παππάς: «Αν είναι δυνατόν το 2022 να δολοφονούνται άνθρωποι για τις ομάδες»

Παππάς: «Αν είναι δυνατόν το 2022 να δολοφονούνται άνθρωποι για τις ομάδες»

Παππάς

Για την δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Νίκος Παππάς ο οποίος τόνισε πως ένιωσε ντροπή με αυτό που συνέβη στη κοινωνία μας.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος γκαρντ της ΑΕΚ στο MEGA:

«Αρχικά ντράπηκα που έγινε στη δικιά μας κοινωνία. Δεν σου κρύβω ότι το συναίσθημα ήταν παρόμοιο με την δολοφονία του Παύλου. Αν είναι δυνατόν το 2022 να δολοφονούνται άνθρωποι για ομάδες, ιδεολογίες για οτιδήποτε τέλος πάντων κάποιος διαφωνεί με τον άλλον».

Για το ότι αγωνίζεται στην ΑΕΚ και δεν έχει κρύψει την στήριξή του στον Παναθηναϊκό: «Θεώρησα υποχρέωσή μου, καθήκον μου να ξεκαθαρίσω τα πράγματα γιατί αύριο, μεθαύριο θα πανηγυρίσω έντονα ένα καλάθι της ΑΕΚ, θα πανηγυρίσω ακόμα και αν κερδίσω τον Παναθηναϊκό. Δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινα ΑΕΚ, ούτε ότι κοροϊδεύω τους φιλάθλους της. Για όλα υπάρχει μία φόρμουλα, ακόμα και για τέτοιους “στρατούς” για να εξομαλύνονται κάποιες καταστάσεις».

Για το αν κάποιοι αθλητές κάνουν πιο έντονο το φαινόμενο: «Όλοι παρασυρόμαστε και μπορεί να έχουμε αντιδράσεις που δεν αρμόζουν στα πλαίσια. Από εκεί και πέρα μην τρελαθούμε, δεν νομίζω ότι κάποιος αθλητής μπορεί να συμβάλει έμμεσα ή άμεσα στο να γίνει μία δολοφονία. Θεωρώ ότι όλοι αυτοί οι στρατοί στελεχώνονται με άτομα που έχουν τεράστια θέματα μέσα τους και χρειάζονται να ξεσπάνε με τέτοιο τρόπο. Αν αύριο μεθαύριο κλείσουν οι σύνδεσμοι θα βρουν πρόφαση τα κόμματα».

Για την κίνηση της ΚΑΕ Άρης να βάλει την φανέλα με το νο.19 για τον Άλκη δίπλα σε αυτή του Νίκου Γκάλη: «Είναι μία κίνηση που θεωρώ ότι είναι αρκετά όμορφη και μία μικρή παρηγοριά για την οικογένεια και τους οικείους ανθρώπους αυτού του παιδιού. Να ξέρουν ότι η ομάδα που αγαπούσε και υποστήριζε από μικρό παιδί είναι εκεί για να ανταποδώσει αυτή την αγάπη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…