Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: «Να απομακρυνθούν από τον αθλητισμό όλα τα πειραγμένα μυαλά»

Παπανικολάου: «Να απομακρυνθούν από τον αθλητισμό όλα τα πειραγμένα μυαλά»

Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις του έστειλε το δικό του  μήνυμα για τη δολοφονία του Άλκη και κάλεσε όλα αυτά τα πειραγμένα μυαλά που υπάρχουν, να απομακρυνθούν από τον αθλητισμό.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ3 ο διεθνής φόργουορντ:

«Το παιχνίδι ήταν ακόμα και στο μυαλό των παικτών σε δεύτερη μοίρα. Το μυαλό δεν μπορεί να μείνει συγκεντρωμένο στο παιχνίδι και να προσπεράσει τα όσα συμβαίνουν. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς, την αφιερώνουμε στις οικογένειες των θυμάτων της Θύρας 7. Τα υπόλοιπα είναι ήδη παρελθόν, μπροστά σε αυτά που ζούμε τις τελευταίες μέρες» ανέφερε αρχικά.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήρθαμε από μία δύσκολη εβδομάδα. Εμφανίσαμε κάποια σημάδια κόπωσης από τα ταξίδια σε κάποια συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι ότι ανταπεξήλθαμε στην αντεπίθεση του Άρη και κρατήσαμε τη νίκη. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι ο Άρης είναι μία πολύ δύσκολη έδρα».

Για τον Ολίβιερ Χάνλαν: «Είναι ένας χαρισματικός σκόρερ, θέλαμε να προσηλωθούμε στην άμυνα επάνω του, όμως βρήκε τον ρυθμό του, έβαλε μεγάλα σουτ και μας πλήγωσε».

Για την περιπέτεια του Ολυμπιακού με τον κορωνοϊό: «Ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη για εμάς. Αν δεν κάνω λάθος μόνο δύο παίκτες απ’ όλη την ομάδα δεν έχουν νοσήσει. Οπότε όταν γίνονται όλα αυτά μαζί, δεν υπάρχει η προπόνηση για να σε κρατήσει σε καλή φυσική κατάσταση και ήταν φυσιολογικό να έχουμε αυτή την εικόνα στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι το έχουμε αφήσει πίσω μας».

Για το FinalFourτου Κυπέλλου: «Δεν υπάρχουν φαβορί στα FinalFour, το έχουμε αποδείξει κι εμείς στο παρελθόν, είναι μοιρασμένες είναι πιθανότητες. Εμείς πάμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ευελπιστώ να παίξουμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για την Εθνική ομάδα: «Γίνεται μία νέα αρχή, υπάρχει μία θετική αύρα και καλή επικοινωνία των ομάδων με τη διοίκηση της ομοσπονδίας. Είναι σημαντικό η Εθνική να έχει διαθέσιμο το πιο δυνατό ρόστερ που θέλει ο προπονητής».

«Δεν έχω βιώσει, ούτε έχω φθάσει κοντά σε τέτοια κατάσταση. Σε όσους σκέφτονται έτσι και πράττουν με αυτόν τον τρόπο, θέλω να ζητήσω μία χάρη, γιατί ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία. Οπότε όλα αυτά τα πειραγμένα μυαλά ας μας κάνουν τη χάρη και να απομακρυνθούν από τον αθλητισμό. Εμείς παίζουμε για την αγάπη του αθλήματος κι όχι για να βλέπουμε παιδιά στην άσφαλτο. Δεν θέλουμε να δούμε άλλες οικογένειες σε αυτή τη θέση. Μην αγαπάτε έτσι την ομάδα σας» ανέφερε στο τέλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…