Κεντρική Β' Εθνική Παπανικολάου: «Ανυπομονώ να πατήσω παρκέ σε επίσημο ματς»

Παπανικολάου: «Ανυπομονώ να πατήσω παρκέ σε επίσημο ματς»

Μανδραϊκός

Ο Μανδραϊκός αντιμετωπίζει τον ΕΦΑΟΖ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μόνο που αυτή τη φορά για τον αντίπαλο, μίλησε το νεαρότερο μέλος της ανδρικής ομάδας, Άγγελος Παπανικολάου. Ο 15χρονος μπαίνει ήδη στην 12άδα της ομάδας, όμως ανυπομονεί για τη στιγμή που θα αγωνιστεί σε επίσημο ματς.

«Είμαι πολύ τυχερός που ανήκω σε μια τέτοια ομάδα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα. Σίγουρα οι συμπαίκτες μου με την εμπειρία τους με βοηθάνε αρκετά. Εγώ παίζω το μπάσκετ μου και μαζεύω εικόνες για να είμαι σε λίγο καιρό έτοιμος να αγωνιστώ σε ένα τέτοιο επίπεδο. Δουλεύω σκληρά καθημερινά μέσα στο γήπεδο, αν και μικρός έχω δείξει στους προπονητές μου τι μπορώ να κάνω μέσα στο παρκέ και περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα πατήσω παρκέ για πρώτη φορά σε επίσημο ματς».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον πρώτο γύρο που άτυπα ολοκληρώθηκε αλλά και στο επικείμενο ματς με τον ΕΦΑΟΖ (06/02, 17:00, Κλ. Ζωγράφου):

«Ο πρώτος γύρος κύλησε αρκετά καλά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούσαμε και καλύτερα. Αρκετά ματς χάθηκαν μέσα από τα χέρια μας, κάναμε αρκετά λάθη αλλά ο μέσος όρος ηλικίας του ροστερ μπορεί να τα δικαιολόγησει. Πιστεύω τα κλειδιά για να φτάσουμε στη νίκη σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΕΦΑΟΖ είναι να είμαστε όλοι συγκεντρωμενοι και πάνω από όλα να το θέλουμε παραπάνω από τους αντιπάλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …