Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπαγιάννης: «Ο Μανωλόπουλος το πίστευε περισσότερο»

Παπαγιάννης: «Ο Μανωλόπουλος το πίστευε περισσότερο»

Παπαγιάννης

Αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας μέσα στην Τουρκία, ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε δηλώσεις για την έκβαση του αγώνα. Ο Έλληνας σέντερ σημείωσε 21 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην κάμερα της NOVA: 

Για το διπλό στην Πόλη: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δυνατή. Ο κόουτς μας προετοίμασε από την πρώτη μέρα για αυτή την ατμόσφαιρα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η Τουρκία έβαλε δύσκολα σουτ, εμείς μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και πήραμε την νίκη».

Για την εμφάνισή του: «Προσωπικά και στα δύο ματς είχα πει στον εαυτό μου ότι θα τα δώσω όλα για να κερδίσουμε. Μέσα στα “παράθυρα” δεν ερχόμαστε πολλές φορές στην Εθνική. Ήθελα να βοηθήσω για να πάρουμε δυο νίκες».

Για το κλίμα στην Εθνική: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω για το κλίμα στην ομάδα, είναι εξαιρετικό. Ο καθένας δίνει πάντα το 100% για να κερδίσει η Εθνική. Αυτό φαίνεται και από όσους δεν παίζουν».

Για τον Δημήτρη Αγραβάνη: «Ο Δημήτρης έπαιξε εξαιρετικά, βοήθησε πάρα πολύ. Έδωσε ρυθμό στην ομάδα. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο κόουτς πίστευε αυτό το παιχνίδι πιο πολύ από όλους και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να είμαστε έτοιμοι».

Για την επιστροφή της Τουρκίας από το -16: «Ξέραμε πως η Τουρκία έχει καλούς παίκτες και μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Όμως, έπρεπε να έχουμε κρατήσει το +16. Το θετικό είναι ότι πήραμε την νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…