Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ: Χωρίς Τολιόπουλο κόντρα στον Ιωνικό

ΠΑΟΚ: Χωρίς Τολιόπουλο κόντρα στον Ιωνικό

ΠΑΟΚ

Ο Βασίλης Τολιόπουλος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε στην Αθήνα για το εξ αναβολής ματς με τον Ιωνικό.

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πλάτων» και θα μεταδοθεί από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Ο συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη, Στάθης Νεραντζάκης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, τόνισε: «Συζητήσαμε όλοι μαζί την κακή εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της Πάτρας και ιδιαίτερα αυτήν του πρώτου ημιχρόνου. Δεν θέλουμε να συμβεί ξανά, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και πρέπει να το κάνουμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι όμως και δύσκολο, γιατί ο αντίπαλός μας είναι στη βάση της βαθμολογίας, προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνει νίκες. Όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνα. Παίζουμε με μία ομάδα που διαθέτει καλούς παίκτες, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και θέλει προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το αμυντικό μας πλάνο, να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ κι από εκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει και στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…